reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Atlantic Espiro Baby Besign

Smolik one obydwa i atlantic i coneco są bardzo podobne.

Ja w rezultacie wybrałam Omegę Hebart. Ma więcej funkcji.Spacerówka i gondola wpina się i przodem i tyłem.Ja mam dodatkowo fotelik, który także można wpiąć w stelaż wózka.Wózek jest lekki.I jak na razie jestem zadowolona z zakupu, co do jeżdżenia to dopiero za jakiś czas. ;-):-) Za całość z fotelikiem, zapłaciłam 900zł.

reklama
Witam,
Miałam okazje sprawdzić w sklepie oba wózki, coneco toledo przy atlanticu wypadł lepiej no i się zdecydowałam :-) Atlantic jest przede wszystkim większy i mam wrażenie że szerszy, gondola w toledo jest węższa... W prowadzeniu są bardzo podobne. Spacerówki bardzo porównywalne :-D Za dużo różnic szczerze mówiąc nie widzę... Jeżeli chodzi o składanie (stelaż, montaż gondoli i spacerówki) to w toledo jest to bardzo banalne, na zatrzask :-) Życzę udanych wyborów :-D Pozdrawiam

widze że temat przymarł ale moze komus przyda się opinia uzytkowniczki tego wózka w przyszłości :-) otóż najpierw zalety ;-)
-duże...naprawde duze koła
-przednie koła obrotowe
-wózek duży,koła szeroko rozstawione
-spacerówka ma dwa uchwyty dzięki czemu można ja odczepić ze śpiącym szkrabem i przenieść bez tachania całego stelażu
-kieszonki i okienka dobrze pomyslane i rozmieszczone
-i wersji spacerowej jak i godnoli sa siateczki-takie wywietrzniki,takze w ciepłe dni nie musimy odslaniać daszku zeby nir zrobił sie zaduch wystarczy rozsunąć zamki
-miejsce na pompke-fajna sprawa bo zawsze mamy ja przy sobie
-2 folie przeciwdeszczowe,jedna do spacerówki druga do gondoli
-i co najwazniejsze naprawde przyjemnie sie go prowadzi!

co do minusów to ja mam tylko jeden wózek niestety ciężki,to ze jest duzy to z jednej strony dobrze ale z druiej xle,bo zajmuje duzo miejsca niestety także po złożeniu

aaa no i jeszcze jedno w niektórych opiniach naczytałam się że ciężko sie go podbija i tego sie troszke obawiałam ale...ku memu zdziwieniu podbija mi sie go rewelacyjnie,czasami wręcz za wysoko :)

Czy mogę prosić o opinię na temat tego wózeczka od posiadaczek, jak się sprawdza jak się prowadzi.Czy jesteście zadowoleni?
ATLANTIC ESPIRO 01 BABY DESIGN+GOND.+OCIEPL.+TORBA (335809785) - Aukcje internetowe Allegro
zalety i wady atlantica:

duży wózek
łatwo się prowadzi w terenie
bardzo solidna konstrukcja
wytrzymały
bogate wyposażenie
spacerówka rozkładana do pełnego leżenia

ale

ciężki montaż spacerówki
spacerówka nie obracana przodem/tyłem ,ani nie przekładana rączka
słabo się składa
duża waga wózka

Sylcia ja jestem bardzo z niego zadowolona mimo że mam uzywany i troche skrzypi ale jest super. Lekko sie prowadzi i maly uwielbia w nim spać. a uzywam go juz 5 tygodni.

ja jestem od 5 tygodni i bardzo go sobie chwale. choć jest używany. znajoma gondole uzywala do 7 miesiaca. mój kubuś ma miesiac i uwielbia w nim spac.Na spacerze tez sie sprawdza.

reklama
to ja wogole sobie nie chwale!!!! ciezki,nie poreczny, kola pompowane (flaki juz zlapalam), Moj syn ma 4 miesiace i przestaje sie miescic w gondoli a spacerowka jest wrecz smieszna i zalosna.... rzeczywiscie strasznie skrzypi, dostalam go, ale wiem ze sama nie zdecydowalabym sie na jego zakup!!!

Do góry