kate.morgan
Zaangażowana w BB
Będę robić przyrost

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę robić przyrost
Dziewczyny, które mają doświadczenie z Ovi. Dzisiaj jestem 10 dni po zastrzyku. Czy na końcówce, jak ta kreska jest już ledwo widoczna, miałyście przypadek, że jeszcze na następny dzień była taka sama lub ciut ciemniejsza?
Wczoraj miałam już takiego ledwo widocznego duszka (przy okazji edukowałam męża, co mamy na myśli jak mówimy „duszek” w kontekście testów ciążowych), więc zakładałam, że dzisiaj już będzie czysto albo jeszcze bardziej ledwo ledwo. A tu nadal jest duszek, może nawet ciut ciut ciemniejszy…
![]()
ja miałam zatrzyk 2 razy , za pierwszym razem zatrzyk trzymał się 11 dni , właśnie po 9 już miałem duszka i byłam pewna że na następny dzień już nie będzie nic , ale niestety ten duszek jednak się utrzymywał dalej , raz był jaśniejszy raz miałam wrażenie ze delikatnie ciemniejszy , 12 dnia już nie było nic . Za drugim razem (teraz w styczniu ) kreska nie znika wgl , w 9 dniu był duszek od 10 dnia zaczął ciemnieć ale 10 był dalej mega jasny więc nie nastawiałam się i sądziłam że to pewnej ta sama sytuacja jak wcześniej ale później już z każdym dniem był tylko ciemniejszyDziewczyny, które mają doświadczenie z Ovi. Dzisiaj jestem 10 dni po zastrzyku. Czy na końcówce, jak ta kreska jest już ledwo widoczna, miałyście przypadek, że jeszcze na następny dzień była taka sama lub ciut ciemniejsza?
Wczoraj miałam już takiego ledwo widocznego duszka (przy okazji edukowałam męża, co mamy na myśli jak mówimy „duszek” w kontekście testów ciążowych), więc zakładałam, że dzisiaj już będzie czysto albo jeszcze bardziej ledwo ledwo. A tu nadal jest duszek, może nawet ciut ciut ciemniejszy…
![]()
Któż by się spodziewał owulacji w 35 DCTo był mój przypadek ostatnioW niedzielę rano miałam proga 2.95, a owulacja była najpewniej w poniedziałek wieczorem.
Ale, u Ciebie każdy wyłapany prog jak dotąd jest za mały, żeby mógł wskazywać na ciążę. Albo owulacji nie było, albo jesteś świeżo po![]()
ale miałam dziś piękny senże robiłam test ciążowy i były dwie kreski. Podświadomość działa
![]()
Wow, to szybciutko się Tobie wypłukuje! Ciekawa jestem jak będzie u mnie.Wiesz z ovi to jest tak, że ktoś tam będzie miał cienie aż do miesiączki. A ktoś inny biało już po kilku dniach ja np po 7 dniach nie miałam nawet ch*jo cienia
Gdzie test?Wow, to szybciutko się Tobie wypłukuje! Ciekawa jestem jak będzie u mnie.