reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

@penguinlicious ok w takim razie przepisz mnie na pierwsze testowanie na 20 lutego, obstawiam że owulka była w niedzielę, ale zbadam też proga żeby zobaczyć czy faktycznie jestem juz po, więc tak nieśmiało pierwsze testowanie zrobię 20....

reklama
Jeśli faktycznie owulacja była w niedzielę to wtedy nawet sexow nie było 🫣 Wg norm z labo w sobotę było już po owulacji ale znów był tu przypadek że prożek był koło 3 a owulacja była dwa dni później.
To był mój przypadek ostatnio 😉 W niedzielę rano miałam proga 2.95, a owulacja była najpewniej w poniedziałek wieczorem.
Ale, u Ciebie każdy wyłapany prog jak dotąd jest za mały, żeby mógł wskazywać na ciążę. Albo owulacji nie było, albo jesteś świeżo po 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny, które mają doświadczenie z Ovi. Dzisiaj jestem 10 dni po zastrzyku. Czy na końcówce, jak ta kreska jest już ledwo widoczna, miałyście przypadek, że jeszcze na następny dzień była taka sama lub ciut ciemniejsza? 🫣
Wczoraj miałam już takiego ledwo widocznego duszka (przy okazji edukowałam męża, co mamy na myśli jak mówimy „duszek” w kontekście testów ciążowych 😂), więc zakładałam, że dzisiaj już będzie czysto albo jeszcze bardziej ledwo ledwo. A tu nadal jest duszek, może nawet ciut ciut ciemniejszy… 🫣

Dziewczyny, które mają doświadczenie z Ovi. Dzisiaj jestem 10 dni po zastrzyku. Czy na końcówce, jak ta kreska jest już ledwo widoczna, miałyście przypadek, że jeszcze na następny dzień była taka sama lub ciut ciemniejsza? 🫣
Wczoraj miałam już takiego ledwo widocznego duszka (przy okazji edukowałam męża, co mamy na myśli jak mówimy „duszek” w kontekście testów ciążowych 😂), więc zakładałam, że dzisiaj już będzie czysto albo jeszcze bardziej ledwo ledwo. A tu nadal jest duszek, może nawet ciut ciut ciemniejszy… 🫣
Ależ czekam na Twoje kreski obserwując z ukrycia 🫣

Pokaż jutro tego duszka🤞❤️

Cześć dziewczyny trochę mnie tu nie było
Praca praca i jeszcze raz praca!
Jak tam u was? Już jakieś pierwsze testy były?☺️

reklama
Do góry