reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Kupiłam dziś przez przypadek test domowy ale z krwi. No i wyszła mi druga kreska ale tylko jej część 🤣 Robił ktoś te testy ? Opinie słabe to ma i wogole tu się daje sporą ilość krwi z palca a potem to się zakrapla czynnikiem. Jutro i tak pójdę zbadać progesteron to betę zaznaczę ale zrobiłam z ciekawości :-)
Ale ta kreska jest nawet w złym miejscu wydaje mi się...

reklama
Tam są numerki 1 i 2 i niby dwa pola testowe ale nie pisze w instrukcji co oznaczają. Myślałam że w jednym polu jest np wyższa beta a drugim niższa 😁 Pierwszy raz taki robiłam i drugi raz tego badziewia nie kupię.

Kupiłam dziś przez przypadek test domowy ale z krwi. No i wyszła mi druga kreska ale tylko jej część 🤣 Robił ktoś te testy ? Opinie słabe to ma i wogole tu się daje sporą ilość krwi z palca a potem to się zakrapla czynnikiem. Jutro i tak pójdę zbadać progesteron to betę zaznaczę ale zrobiłam z ciekawości :-)

Nie robiłam, ale nie spotkałam się tutaj na forum by kiedykolwiek były negatywne. Zawsze same pozytywy - oczywiście bez ciąży.

Szczególnie, że nie oszukujmy się jeżeli w sobotę miałaś proga coś koło 2, a w poniedziałek 3. To raczej owulacja była w niedzielę. A mamy wtorek.

Śmiechy, śmiechami ale szanujmy się. Żaden test nie wyjdzie pozytywny 2dpo.

Nie robiłam, ale nie spotkałam się tutaj na forum by kiedykolwiek były negatywne. Zawsze same pozytywy - oczywiście bez ciąży.

Szczególnie, że nie oszukujmy się jeżeli w sobotę miałaś proga coś koło 2, a w poniedziałek 3. To raczej owulacja była w niedzielę. A mamy wtorek.

Śmiechy, śmiechami ale szanujmy się. Żaden test nie wyjdzie pozytywny 2dpo.
Jeśli faktycznie owulacja była w niedzielę to wtedy nawet sexow nie było 🫣 Wg norm z labo w sobotę było już po owulacji ale znów był tu przypadek że prożek był koło 3 a owulacja była dwa dni później.

Właśnie mi się przypomniało, że zaraz po owulacji miałam przez 5 dni grypę jelitową... taką okropną, że aż mnie flaki bolały jak dotykałam ręką 🙈 w życiu tak nie miałam!
I właśnie myślę, że przez to też raczej mogło się nie udać jak mój organizm taki osłabiony...

reklama
Do góry