reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Kiedy byłam w ciąży pozamacicznej(wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to CP) śniła mi się cyganka. Pamiętam ten sen do dzisiaj , światła przejście niedaleko mojego rodzinnego domu. De facto mieszkają tam cyganie od lat, w porządki ludzie .
Miała długie włosy czarne . Szła na przejściu w ciąży i ja szłam na przeciwko . Zatrzymała mnie i położyła moją rękę na swoim brzuchu (brzuch widziałam z dzieckiem, normalnie przezroczysty był). I mówi do mnie tak ,że teraz nie mój czas ale,że za niedługi czas urodzę chłopca (ten chłopiec był u niej w brzuchu 😱) . Jak miała odchodzić bo jej światło migało , szepnęła mi jeszcze ,że teraz urodzi moja koleżanka z dzieciństwa a później ja. Teraz mam się przygotować na najgorsze bo muszę pomoc dziecku choremu (w tym czasie byłam zaangażowana w zbiórke pieniędzy dla koleżanki z klasy syna starszego).

Kurrrrr.. Faktycznie wszystko się sprawdziło co do joty.
O kurde ... Przerażające aż..

reklama
Hej dziewczyny
Byłam u ginekologa 3 pęcherzyki 18mm na prawym 1 na lewym ale raczej on się wchlonie i nie urosnie .
Odnośnie mutacji leki dopiero od pecherzyka w macicy .

Dostałam takie zalecenie
Letrox od 3 do 7 dnia
Później od 7 do 10 estrofem na poprawienie edometrium w macicy .
I od 16 dnia duphaston 2x1 tabletka
W piątek zastrzyk ovitrelle i czekać na rezultaty .
Bo 3 ciążę biochemiczne za mną i problem podejrzewa ze jest implantacja słabe edometrium..

Ja już się gubię w tym wszystkim po prostu

Hej dziewczyny
Byłam u ginekologa 3 pęcherzyki 18mm na prawym 1 na lewym ale raczej on się wchlonie i nie urosnie .

Dostałam takie zalecenie
Letrox od 3 do 7 dnia
Bo 3 ciążę biochemiczne za mną i problem podejrzewa ze jest implantacja słabe edometrium..

Jakiś plan działania jest.
Oby zaskoczył Cię tym razem pozytywnie 🤞🤰

Hej dziewczyny

Dostałam takie zalecenie
Letrox od 3 do 7 dnia

a jakiej grubości masz endometrium po owulacji ? pytam bo sama się zastanawiam czy u mnie to też nie jest problemem

reklama
Hej, dzisiaj dostałam 🐒 także pozostaje już czekać na dni płodne i może testowanie w marcu.
Dziewczyny życzę wam, aby ten miesiąc był dla was szczęśliwy i przyniósł upragnione ⏸️

Do góry