O'Hara
Fanka BB :)
Pamiętam jak któraś się nie mogła doczekać aż będzie dziecko w wózku wozić i yorka wpakowała i po chałupie woziła.
Całe szczęście, ze nie mam yorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam jak któraś się nie mogła doczekać aż będzie dziecko w wózku wozić i yorka wpakowała i po chałupie woziła.
To ja za dzieciaka, tylko zamiast psa miałam kurę i nie miałam specjalnego wózka.Zobacz załącznik 1003156
Czujecie to? [emoji38]
To ja za dzieciaka, tylko zamiast psa miałam kurę i nie miałam specjalnego wózka.
Zobacz załącznik 1003156
Czujecie to? [emoji38]
Zobacz załącznik 1003156
Czujecie to? [emoji38]
Eeee nie robię żadnej listy, mam w planie kupić najpotrzebniejsze czyli kosmetykę, wanienkę, wózek, łóżeczko i jeszcze trochę ciuszków a reszta to wyjdzie w praniu, co się okaże ze potrzeba to się dokupi
Najbardziej się nie mogę doczekać aż kupimy wózek, ale to dopiero we wrześniu, pewnie będę nim hasać po chacie jak nienormalna [emoji23]
Heh ja też tak podeszłam do zakupów. Mąż mówił, że przecież nie mieszkamy na końcu świata. Będzie coś potrzebne, to 10 minut i jest. Nie pomyśleliśmy, że ze szpitala będę wychodzić w niedzielę niehandlową. Zabrakło nam nawet pampersów a apteka dyżurująca nie miała na stanie. :/
Poza tym wydaje mi się, ze zawsze coś tam człowiek przeoczy i odwrotnie, na pewno każda z nas zakupiła coś zupełnie bezużytecznego [emoji3]