reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Aleksiel spory twój synek :) Moja siostra jak była w ciąży to Tymek też był o 2 tyg. większy niż powinien i urodził się z wagą ponad 4kg
A szefowa jest śmieszna, chyba specjalnie się ciebie czepiła. Ja bym popatrzała na nią jak na wariatkę i swoje by usłyszała ode mnie. Mój szef wie, że ja jestem bardzo bezpośrednia i nawet dyrektorowi potrafię odpowiednio odpyskować, więc u mnie taka sytuacja jest nie do pomyślenia.

Aleksiel a ja tam na zdjęciu jeszcze język widzę :) Matko jaki duży chłop, jeszcze raz większy od mojego:szok:
Die twój też spory klocuszek.
Deli spadają uff, to chyba dobry znak.

Witajcie. Ja dzis tez po wizycie...ale bez entuzjazmu. Nadal za niski poziom zelaza, niedocukrzenie jakies, wysokie tsh- dowalila mi az 150 eutyroxu....a na dodatek szyjka mi sie bardzo skrocila. Mam lezec i tylko lezec!!!
Jest duzo produktow bogatych w cukier i lezec!!! Za dwa tygodnie bede sie chyba turlac....
Nie czaje wogole tego w pierwszej ciazy pracowalam do 30 tyg. jadlam byle co nie dbala o diete....i bylo wszystko dobrze. W tej ciazy poszlam wczesnie na zwolnienie odzywiam sie zdrowiej i co..... Jaki moral????

Iwonko- odpoczywaj i słuchaj zaleceń- lez jedz produkty bogate w cukier i zelazo..ale dobry cukier!!!
a moral z tego jest taki- ze kazda ciaza jest inna...nie ma co się nad tym spuszczać! trzymam kciuki za was!

Iwona a jaki masz wysoki tsh, że dali Ci aż 150 Euthyroxu?
Mam nadzieję, że skracanie szyjki się zatrzyma. Koniecznie odpoczywaj. Nieraz tak jest, że człowiek chucha i dmucha i cały czas coś nie tak, a nieraz w ogóle się nie przejmuje i wszystko dobrze. Ale to wcale nie znaczy, że trzeba przestać uważać.

reklama
Iwonka tak jak Perle napisała każda ciąża inna ja tą miałam taka jak poprzednia i nagle się D-dimery pojawiły. Nic życie, byle do pażdxiernika.

Do góry