reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
po niespodziewanje i traumatyczno stresującej wizycie nocnej w szpitalu spiesze poinformować ze Groch wazy 977 gram :) i mimo wszystko ma się bardzo dobrze:)

die maly juz spory człowieczek:) i tak jak mówi kamcia dogania jej malenka i moja Tosie:)

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&

Badania D-dimerów idą w dół :-) W sumie pierwsze wyniki były 2,02 potem 2,38 a dziś 2,19..
Zaczęłam pisać e-mail pełna optymizmu i już kobieta z lab dzwoniła, ze miło, że spadają, ale niestety dalej za wysokie. Więc zobaczymy co lekarz powie we wtorek na wizycie...
Moja radość trwała 5 minut...

aleksiel kciuki za wizytę zaciśnięte

Die_perle kawał grocha. Super. :-)

Deli super, że dimery spadają. Pomimo, że wciąż wysokie, to przecież to dobra wiadomość, że spadają.

Tez mi się wydawało, ze dobrze, ale niestety nadal wysoki i wyższe niż pierwsze pobranie niecałe 2 tygodnie temu. No nic zobaczymy co lekarz powie.

reklama
Deli trzymam kciuki za jeszcze nizszy wynik wkrotce! Mam nadzieje ze ominie Cie szpital... Dbaj o siebie! Bedzie dobrze!

Die wez ze nas nie strasz... dobra! Zadnych takich wyglupow juz prosimy a Poldzik niech tam grzecznie mamy slucha! :) a tak na powaznie to ciesze sie ze to nic groznego! ufff! odpoczywaj ile wlezie!

A teraz co u nas... Po usg:

Mlody dobrze, pozostal mlodym, pani gin az krzyknela! Ale ma duze jajka :)
Wazy... uwaga 1076 g czyli jest do przodu 2 tygodnie jesli chodzi o wymiary! Chyba musze przestac jesc owoce hehe. Ale wiadomo bylo od poczatku, ze chucherko z niego nie bedzie , bo i po kim - ja mam 176 cm a moj M 184.
Serduszko i wszystko na miejscu i ok. Lozysko nisko ale bez paniki, powinno sie jeszcze podniesc, wiec poki co porod naturalny nieskreslony :)
Teraz o mnie.. po czwartkowej akcji z zaslabnienciem w pracy w piatek rano czekala na mnie notka od szefowej ze musimy przedyskutowac dlaczego nie dokonczylam pracy. Zaslablam w okolicach 14.30 i zaczelam prace kolo 15.15 i nie zdazylam wsystkiego skonczyc, zreszta nie bylo to nic pilnego, co nie moglo by byc zrobione na nastepny dzien a ona mi wyrzuty robi... No i ze wzgledu na stres w pracy, te omdlenia i twardnienie brzucha, mam zwolniene na 3 tygodnie. Czlowiek chce normalnie pracowac ale sie nie da.... Napisze skarge na nia - mam dosc.
Takze powinnam pojawiac sie czesciej teraz :)

mlody w 3d ale kiepsko widac nie podobalo mu sie i buzinke nakrywal raczkami. Widac raczke i buzie z profilu.

calusy

Do góry