reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

To i ja się pochwalę. Dziś po wizycie mały "Klupuś" ma 1035 g i jest tydzień do przodu. Niestety szyjka znów miękka, ale na szczęście zamknięta i długa. Znów się oszczędzać i odpoczywać. Za dwa tyg znów kontrola, a potem miesiąc przerwy, bo dr na urlop idzie.

reklama
JA dziś też po wizycie niestety bez USG, ale trudno. Młody kopie, ja mam się dobrze, lekarz zadowolony z wyników więc się ciesze.

Sony chłopczyk Ci ładnie rośnie :-) Odpoczywaj

Sony, Deli - świetnie, że dzidziusie zdrowe. :) Oszczędzać się to już trzeba do samego końca.
Od wczoraj i jeszcze dzisiaj (na razie przestało) coś mnie pobolewa lewa strona brzucha, tam niżej. Nie wiem, może to kolka, bo atakują mnie znowu zaparcia. Jak dobrze, że jutro jadę znowu do chrzestnego, to zobaczy, co się dzieje. Jednak nie panikuję, bo wczoraj miałam wizytę, zbadał mi szyjkę i wszystko jest w porządku.

sony & deli super ze u was i waszych maluszkow wszystko wpozadku!

Ja wizyta dokladnie za tydzien :) i znowu cykor co tam z szyjka sie dzieje i jak male rosna. Potem na poczatku sierpnia ostatnie genetyczne i potem juz chyba ostatnia wozyta u mojej lekarki (bynajmniej tak ostatnio powiedziala:))

Cześć dziewczyny :) wiem że rzadko zaglądam..ale po pracy jak tylko ogarnę coś do jedzenia to śpię a potem dogyrywam aż znów pójdę spać.
Dziś byłam na wizycie, wszystko ok- szyjka twarda i długa. Na twardnienia brzuszka dostałam Luteinkę-więc mam nadzieję że pomoże. Miałam USG ale tylko takie'na szybko'-nawet nie zdążyłam się spytać ile malutka waży.
Cieszę się że u Was wizyty też pomyślne.
Nnatalie- trzymam kciuki za szyjkę :)

Sony super. Gratuluję dużego synka.
Z szyjką będzie dobrze, tylko dbaj o siebie.

Deli super, że lekarz zadowolony z wyników

joanna153 też dziś miałam takie pobolewania w dole brzucha, bardziej po prawej stronie, ale przeszło na szczęście. Na pewno jest wszystko dobrze.

martOocha najważniejsze, że szyjka się ładnie trzyma.

nnatalie na pewno z szyjką będzie dobrze

Po kolejnej wizycie - dziś usg dopplera żył i jak na razie wszystko OK, brak zakrzepów,a żyłki ładne :-)
Za tydzień badanie D-dimerów i jak jeszcze spadną to będzie pięknie :-)

Dziękuje ślicznie za kciuki - podziałały :-)

Natalii trzymam kciukii za szyjkę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinek my chyba od samego początku mamy wizyty w te same dni :-)

deli mam nadzieję, że te żyłki tylko cię brzydko postraszyły i już będzie wszystko ok.:tak:

Do góry