reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Aleksiel spory twój synek :) Moja siostra jak była w ciąży to Tymek też był o 2 tyg. większy niż powinien i urodził się z wagą ponad 4kg
A szefowa jest śmieszna, chyba specjalnie się ciebie czepiła. Ja bym popatrzała na nią jak na wariatkę i swoje by usłyszała ode mnie. Mój szef wie, że ja jestem bardzo bezpośrednia i nawet dyrektorowi potrafię odpowiednio odpyskować, więc u mnie taka sytuacja jest nie do pomyślenia.

Aleksiel a ja tam na zdjęciu jeszcze język widzę :) Matko jaki duży chłop, jeszcze raz większy od mojego:szok:
Die twój też spory klocuszek.
Deli spadają uff, to chyba dobry znak.

Witajcie. Ja dzis tez po wizycie...ale bez entuzjazmu. Nadal za niski poziom zelaza, niedocukrzenie jakies, wysokie tsh- dowalila mi az 150 eutyroxu....a na dodatek szyjka mi sie bardzo skrocila. Mam lezec i tylko lezec!!!
Jest duzo produktow bogatych w cukier i lezec!!! Za dwa tygodnie bede sie chyba turlac....
Nie czaje wogole tego w pierwszej ciazy pracowalam do 30 tyg. jadlam byle co nie dbala o diete....i bylo wszystko dobrze. W tej ciazy poszlam wczesnie na zwolnienie odzywiam sie zdrowiej i co..... Jaki moral????

Iwonko- odpoczywaj i słuchaj zaleceń- lez jedz produkty bogate w cukier i zelazo..ale dobry cukier!!!
a moral z tego jest taki- ze kazda ciaza jest inna...nie ma co się nad tym spuszczać! trzymam kciuki za was!

Iwona a jaki masz wysoki tsh, że dali Ci aż 150 Euthyroxu?
Mam nadzieję, że skracanie szyjki się zatrzyma. Koniecznie odpoczywaj. Nieraz tak jest, że człowiek chucha i dmucha i cały czas coś nie tak, a nieraz w ogóle się nie przejmuje i wszystko dobrze. Ale to wcale nie znaczy, że trzeba przestać uważać.

reklama
Iwonka tak jak Perle napisała każda ciąża inna ja tą miałam taka jak poprzednia i nagle się D-dimery pojawiły. Nic życie, byle do pażdxiernika.

Do góry