reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
I ja jeszcze zostaje na placu boju :)

Wczoraj dzwoniłam do przychodni żeby sie umówić na rutynową wizytę przedporodową to uwaga....uwaga.... chcieli mnie "wcisnąć" na 9 maja :( :(
Wiec to może jakiś znak, że nie ma szans na wcześniejszy poród buuuu
Na szczęście udało na przyszłą środę.

Więc kobietki czekam niecierpliwie, niech sie dzieje wola nieba ....

I ja jeszcze dziewczyny zostaję!!!!!!!!!!!!

Wczoraj byłam na KTG i wprawdzie zapisały sie jakies wieksze skurcze ale to jeszcze nie rokujace poród:wściekła/y:

Więc czekam, wizyte mam dopiero po świętach, więc wtedy dowiem sie czy cos ruszyło sie z rozwarciem.

A zadzwoniłam też wczoraj do szpitala spytac sie kiedy ewentualnie po terminie mogłabym sie zgłosić to min 14 dni po, bo maja przepełnienie i nie przyjmują bez zaawansowanej akcji porodowej:no: No więc czekam

Jestem po wizycie wszystko zamkniete mały wysoko waży sporo bo ponad 3500 niestety wód nadal bardzo dużo :-(
Do szpitala mam się zgłosic 23.04 o 8.00 na czczo i jak nie będzie armagedonu w postaci 100 nieplanowanych cesarke to tniemy :)

reklama
Do góry