reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

deli i Joanna kciuki zacisniete!!&&&&&&

ja wizyta jutro o 8 rano więc tez proszę o kciuki!:)

moja hemoglobina te bardzo niska, ja jem biofer folik 2x2, ponoć wolniej sie wchlonia ale nie powoduje zaparc. Do tego codziennie sok z buraka, marchewki i jabłka bo sam burak jest paskudny

reklama
Deli trzymam kciuki za wyniki

Oska, joanna_84 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

nnatalie jutro też będę zaciskać kciuki za Twoją wizytę

Ja mam wizytę dziś o 17.20. Też proszę o trzymanie kciuków

Deli trzymam kciuki, żeby obyło się bez szpitala, żeby wyniki się poprawiły!

Ja byłam na glukozie wczoraj (okropieństwo...:baffled:) i wyniki są w normie. Na czczo 3,71 (norma 3,33-6,11) a po 2h 6,24 (norma 3,11-7,80). Mam nadzieję, że nie przyczepi się lekarz do tego, że wyniki na granicach :) norma to norma :p

Co do golenia to ja też się golę w okolicach bikini na wyczucie. Ale niedługo chyba lusterko wezmę do pomocy, żeby dokładnie to zrobić.
Sony ta maszynka z Rossmanna goli do zera na gładko :p? Jaki miałaś wyniki krzywej?

Pannacota ta maszynka goli, ale nie aż tak jak jednorazówka. Mnie się podoba, bo włoski nie odrastają aż takie kujące jak po jednorazówce, a miałam z tym problem, bo zawsze miałam krostki zaczerwienienia i swędziało mnie. Teraz to znikło. Trochę się nią trzeba namęczyć, ale za 30 zł jak dla mnie było warto. Głównie z tych problemów które miałam po maszynce jednorazowej. Wiadomo za dużo nie ma co się spodziewać ;) za niecałe 30 zł.

Limonka ci nie pomogła??

Mój wynik w innych jednostkach jest.
Na czczo 78 Norma od 70-110
po 2h 130. Norma do 140

Ostatnia edycja:
Dziękuje za kciuki niestety jest gorzej. Jutro powtórkę z badań chcą mi zrobić i chyba szpital się zbliża dużymi krokami.

Antiope &&&&&&

Cieszę się, ze reszta ma dobre wyniki i większość już po glukozie mniej i bardziej smakującej :-).

reklama
Do góry