reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Deli no to jak cię szpital nie ominie, to niech chociaż wszystko posprawdzają i podleczą. Będziesz spokojniejsza i pod opieką. I co te D-dimery ci źle wyszły?

Pannacota ważne, że mieścisz się w normie z tą glukozą.

Deli szkoda, że z wynikami gorzej. Może jednak ten szpital Cię ominie. W dalszym ciągu trzymam kciuki, żeby tak było.

A u mnie po wizycie wszystko w porządku. Mały waży już 700 g, czyli od poniedziałku przybrał jakieś 70 g. Obrócił się teraz główką do góry, ale przecież zdąży jeszcze wiele razy zmienić pozycję.

No wszystko inne jest OK tylko D-dimery Sony zamiast spadać to urosły :-(. Jutro jeszcze raz na badania i będę pisać do doktorka co dalej ... Jak pójdę do szpitala to do mojego lekarza więc porobi co trzeba i posprawdza.
Na Doplera mam długi termin może doktorek pomoże przyśpieszyć :-).

dziewczyny po wizytach super, ze wszystko ok.
nat za ciebie jutro kciuki bede trzymac.
deli mam nadzieje, ze badania wyjda lepiej i ze szpital nie bedzie konieczny, ale jesli by bylo cos nie tak to lepiej sie polozyc co by miec pewnosc, ze czegos nie przeoczysz:tak:

Osa wiadomo ze jak lekarz zleci to po prostu idę się położyć, bo szczerze powiem nie wiem o co chodzi. Z Oliwią nie miałam nic w wynikach z krzepnięciem nie tak, ale wiadomo latka lecą.

deli nie martw sie ja stwierdzilam, ze tuz przed 30 zaczynam sie sypac, a jak pomysle, ze mam 29 lat to robia mi sie takie oczy:szok: bo mentalnie czuje sie jakby troszke mlodsza;-)

Osa ja zaledwie mam dopiero 18+14,5 lat doświadczenia i wciąż czuje się młoda, ale mój organizm chyba inaczej pracuje...

Natalii trzymam kciuki &&&&&

reklama
Deli oby ci wykluczyli zakrzepice lub zator płucny, bo to częsta przypadłość u kobiet w ciąży. Oj masz świetnego lekarza, inny po samych skurczach w życiu by nie zlecił tego badania. Jesteś pod dobrą opieką.
Osa mnie już 30 minęło jakiś czas temu i po porodzie mam zamiar odżyć, a nie sypać się:-D Chęci to jedno, a mój organizm drugie ;-) To moje pierwsze dziecko, więc dla niego się trzymać muszę.

Do góry