reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

deli i Joanna kciuki zacisniete!!&&&&&&

ja wizyta jutro o 8 rano więc tez proszę o kciuki!:)

moja hemoglobina te bardzo niska, ja jem biofer folik 2x2, ponoć wolniej sie wchlonia ale nie powoduje zaparc. Do tego codziennie sok z buraka, marchewki i jabłka bo sam burak jest paskudny

reklama
Deli trzymam kciuki za wyniki

Oska, joanna_84 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

nnatalie jutro też będę zaciskać kciuki za Twoją wizytę

Ja mam wizytę dziś o 17.20. Też proszę o trzymanie kciuków

Deli trzymam kciuki, żeby obyło się bez szpitala, żeby wyniki się poprawiły!

Ja byłam na glukozie wczoraj (okropieństwo...:baffled:) i wyniki są w normie. Na czczo 3,71 (norma 3,33-6,11) a po 2h 6,24 (norma 3,11-7,80). Mam nadzieję, że nie przyczepi się lekarz do tego, że wyniki na granicach :) norma to norma :p

Co do golenia to ja też się golę w okolicach bikini na wyczucie. Ale niedługo chyba lusterko wezmę do pomocy, żeby dokładnie to zrobić.
Sony ta maszynka z Rossmanna goli do zera na gładko :p? Jaki miałaś wyniki krzywej?

Pannacota ta maszynka goli, ale nie aż tak jak jednorazówka. Mnie się podoba, bo włoski nie odrastają aż takie kujące jak po jednorazówce, a miałam z tym problem, bo zawsze miałam krostki zaczerwienienia i swędziało mnie. Teraz to znikło. Trochę się nią trzeba namęczyć, ale za 30 zł jak dla mnie było warto. Głównie z tych problemów które miałam po maszynce jednorazowej. Wiadomo za dużo nie ma co się spodziewać ;) za niecałe 30 zł.

Limonka ci nie pomogła??

Mój wynik w innych jednostkach jest.
Na czczo 78 Norma od 70-110
po 2h 130. Norma do 140

Ostatnia edycja:
Dziękuje za kciuki niestety jest gorzej. Jutro powtórkę z badań chcą mi zrobić i chyba szpital się zbliża dużymi krokami.

Antiope &&&&&&

Cieszę się, ze reszta ma dobre wyniki i większość już po glukozie mniej i bardziej smakującej :-).

reklama
Do góry