reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Deli super zdjęcie z profilu. Ja niestety nie dostałam fotki :( poprosiłam go, ale lekarz stwierdził, że byłoby słabo widać...

Co do ułożenia to mam wielką nadzieję, że się obróci... Wiem, że cesarka to nie najgorsza rzecz i najważniejsze bezpieczeństwo dzidzi i moje, ale wymarzyłam sobie naturalnie, a tu taka niespodzianka. No nic z tym nie zrobię, trzeba czekać :)

pannacota super że płeć potwierdzona:) Teraz maleńka niech zdrowo rośnie :)

deli slicznie widać z profilu małego:) Ja chyba muszę zrobić zdjęcie z filmu jak małe są profilem to wam pokaże bo zdjęć od lekarki nie dostałam ostatnio. A filmik muszę zgrać na kompa ;)

ja po wczorajszej wizycie tak polowicznie uspokojona. w badaniu wyszlo, ze niby z moim serduchem nie najgorzej, ale zdazaja mu sie takie momenty, kiedy zwalnia bardzo do ok. 40- 46 uderzen, na razie nic z tym sie zrobic nie da:-(. po ciazy jesli dalej takie, anomalie beda to bede miala bardziej szczegolowe badania. kardiolog poweidzial, ze najbardziej racjonalne wyjscie z tej sytuacji to cc, czyli jakby juz dwa wskazania mi sie pojawiaja i ma byc to najbezpieczniejsza opcja dla mnie i dzidziola, wiec juz nie dyskutuje tylko daje sie kroic kiedy bedzie ten czas:tak: a na niskie cisnienie to pic, pic i jeszcze raz pic. zalecen tyle. wytlumaczyl mi tylko, ze niskie cisnienie lepsze od wysokiego, bo naczynia krwionosne sa rozluznione i krew lepiej przeplywa przez lozysko:-)

Osa to trzymam kciuki by po ciąży wszystko wróciło do siebie. Co do cc nie jest ona w końcu taka straszna. Ja jeszcze czekam na decyzję mojego doktorka.

osa[FONT=&quot] 40-46 uderzeń? O rany, to naprawdę mało. Masz rację, zdrowie maleństwa i Twoje najważniejsze i w Twoim przypadku faktycznie lepiej nie walczyć z tą cesarką. Trzymam kciuki żeby po porodzie z sercem się wszystko unormowało.[/FONT]

Osa oby wróciło wszystko do normy.. a jeśli CC ma byc dla Was obojga lepszym wyjściem to nie ma co się zastanawiać :) tak jak Deli napisała nie jest taka straszna jak się wydaje ;-)

reklama
osa kochana to u mnie z serduchem jest w drugą strone zawsze ok 100 uderzeń na minute nawet w stanie spoczynku. Miałam robione badania i taka moja uroda. Jak sie okazało to jest dziedziczne bo moja mama i babcia też tak mają.
Co do cc to tak jak dziewczyny piszą jeśli to bezpieczniejsze dla Ciebie i maleństwa to nie ma co się martwić :) będzie dobrze!

Do góry