reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Pannacota gratuluję córci.
Mój mały na ostatniej wizycie był ułożony główkowo, ale dziś w nocy odniosłam wrażenie że zmienił pozycję na poprzeczną. Nawet nie strasz tym cesarskim cięciem, bo ja chciałabym go uniknąć i tak już na mnie wystarczająco dołująco działa myśl, że nie mogę rodzić w domu. Ja myślę, że nasze dzieciaki mogą się jeszcze kilka razy odwrócić.

Koreczek dobrze że u Ciebie z tą nerką to nie infekcja.

reklama
Sony dobrze, że wszystko w porządku i synek ładnie rośnie. Leż grzecznie :)
koreczek pij, pij ! Łatwo się mówi, ale ja sama troszkę leseruję w tej kwestii :-p

deli ja niestety nie wiem czyje usta ma córa bo jak lekarz robi USG to ona albo się śmieje, albo wkłada rączkę do buzi. Liczę na to, że w piątek ją dokładnie zobaczymy:tak:

szczęściara trzymaj malucha jak najdłużej w sobie.

joanna153 skurcze Braxtona-Hicksa mam od 23 tyg., teraz są regularne i od wczoraj troszkę bolące.

Pannacota ciesze się, że córka nie postanowiła zmienić płci
:-D Żeby mojej się nic nie odmieniło :-p

Dzięki Kamciu, no właśnie z opisów w artykułach chyba wynika, że i u mnie zaczęły być bardziej odczuwalne. Zwłaszcza przy rannym wstawaniu, czy zasypianiu... Nie są to takie typowe skurcze, tylko czuć jakby ucisk (nieregularnie) i zaraz macica się rozluźnia.

Mój chłopczyk
x.jpg

Tu z profilu niestety przodu nie mam, ale mogłabym nawet powiedzieć, ze to cały tatuś :-) no może nosek mój, ale mamy podobne więc mogę się mylić.

Załączniki

• x.jpg
    x.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Kamcia dziękuje a zdjęcieto tylko dlatego, ze spal, bo jak nie śpi to niestety nic się nie da zobaczyć. Robi dokładnie tak jak jego siostrzyczka w brzuszku.

Ty za tydzień III trymestr,a le to leci..

Deli, prześliczny chłopczyk. Nawet z profilu widać, że nasze maluszki już wykazują pewne podobieństwa do rodziców. :)

Dziewczyny, jak macie jakieś pytania, to teraz trwa czat do 13 z konsultantem laktacyjnym - strona w ważnych linkach. :)

reklama
Do góry