reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Pannacota gratuluję córci.
Mój mały na ostatniej wizycie był ułożony główkowo, ale dziś w nocy odniosłam wrażenie że zmienił pozycję na poprzeczną. Nawet nie strasz tym cesarskim cięciem, bo ja chciałabym go uniknąć i tak już na mnie wystarczająco dołująco działa myśl, że nie mogę rodzić w domu. Ja myślę, że nasze dzieciaki mogą się jeszcze kilka razy odwrócić.

Koreczek dobrze że u Ciebie z tą nerką to nie infekcja.

reklama
Sony dobrze, że wszystko w porządku i synek ładnie rośnie. Leż grzecznie :)
koreczek pij, pij ! Łatwo się mówi, ale ja sama troszkę leseruję w tej kwestii :-p

deli ja niestety nie wiem czyje usta ma córa bo jak lekarz robi USG to ona albo się śmieje, albo wkłada rączkę do buzi. Liczę na to, że w piątek ją dokładnie zobaczymy:tak:

szczęściara trzymaj malucha jak najdłużej w sobie.

joanna153 skurcze Braxtona-Hicksa mam od 23 tyg., teraz są regularne i od wczoraj troszkę bolące.

Pannacota ciesze się, że córka nie postanowiła zmienić płci
:-D Żeby mojej się nic nie odmieniło :-p

Dzięki Kamciu, no właśnie z opisów w artykułach chyba wynika, że i u mnie zaczęły być bardziej odczuwalne. Zwłaszcza przy rannym wstawaniu, czy zasypianiu... Nie są to takie typowe skurcze, tylko czuć jakby ucisk (nieregularnie) i zaraz macica się rozluźnia.

Mój chłopczyk
x.jpg

Tu z profilu niestety przodu nie mam, ale mogłabym nawet powiedzieć, ze to cały tatuś :-) no może nosek mój, ale mamy podobne więc mogę się mylić.

Załączniki

• x.jpg
    x.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Kamcia dziękuje a zdjęcieto tylko dlatego, ze spal, bo jak nie śpi to niestety nic się nie da zobaczyć. Robi dokładnie tak jak jego siostrzyczka w brzuszku.

Ty za tydzień III trymestr,a le to leci..

Deli, prześliczny chłopczyk. Nawet z profilu widać, że nasze maluszki już wykazują pewne podobieństwa do rodziców. :)

Dziewczyny, jak macie jakieś pytania, to teraz trwa czat do 13 z konsultantem laktacyjnym - strona w ważnych linkach. :)

reklama
Do góry