reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

szczęściara trzymam kciuki, żeby się udało jak najdłużej zatrzymać maleństwo w środku.

joanna153 ja nie kaszlę, a te skurcze też mam. To jest co innego niż to napinanie brzucha, które miałam wcześniej, bo teraz to trwa krótko (kilka, kilkadziesiąt sekund) i ustępuje.

reklama
Ja mam skurcze z rana, zaraz jak się obudzę. Myślałam, że to jelita, bo któtko po tym musiałam do wc iść, ale dr powiedziała, że dmuchamy na zimne.

Witam się wieczornie ja już po szkole rodzenia i wizycie. Nieodwołalnie lekarz potwierdził płeć i będzie dziewczynka :) i mówi, że innej opcji nie ma, nic się nie zmieni, cipulkę pokazała ładnie. Na badaniu otwierała buzię i sobie spała. Śmieszny widok. Wszystkie wymiary idealne, waży 750g. Ze mną ok, szyjka długa, przytyłam 2 kg. :)

Sony cieszę się i gratuluję udanej wizyty. Czasem lepiej dmuchać na zimne :) na pewno będzie ok :) a syna masz już sporego :)

Koreczek pij pij dużo :) a nerka powiększona od czego może być?

A ja taaak nareszcie wiem na 100%, że córa, bo wcześniej to było po prostu stwierdzone, że jeszcze fifol nie wyrósł :p dziś byłam w szkole rodzenia i na całą grupę (6 ciężarnych) tylko my spodziewaliśmy się córeczki, a w tej poprzedniej sami chłopcy, tak więc nasze dziewczęta będą miały w czym wybierać hehe :)

Mam pytanie jak ułożone są Wasze maleństwa? bo moje miednicowo... I lekarz mówi, że może się jeszcze obrócić, a jak nie to cięcie... Ja myślę, że jeszcze chyba sporo czasu na obrót ma, staram się o tym nie myśleć, ale coś mi to spokoju nie daje.

hej dziewczyny

pannacota ...gratulacje dziewczynki.... co do ułaozenia co bedzie to będzie ... moja koleżanka całą ciąze byo wszystko ok była wczoraj 5 dni po terminie i zrobili jej cesarke bo tetno małego im sie nie podobała wiec nie wazne jak sie rodzi wazne zeby dziecko i mama byli zdrowi ...

szcześciara niech dzidzia siedzi u ciebie w brzuszku jak najdłuzej.....

co do mojej nerki nie wiedza z czego napewno nie infekcja bo mocz śliczniutki....
może mała mi uciska na przewod i z tego powieksza sie lejek no wiec nic nie mozemy na to poradzić ....

Pannacota gratuluje corki :)
co do ulozenia dziecka wszystko sie moze zmienic jeszcze tysiac razy :) takze spokojnie :) koleżanki córka teraz się dopiero przekreciła bo tak to była ułożona miednicowo a jest w 35tc :)

reklama
Sony najważniejsze że z małym ok a ty musisz się oszczędzać i będzie dobrze :)
deli super !
szczesciara tak szybko? lol... obyś wytrzymała jak najdłużej
Pannacota gratuluje córci :D:D:D a co do ułożenia to jeszcze dużo czasu na to

ja na początku ciąży jak gwałtownie kichnęłam to bardzo bolał mnie brzuch, takie silne ukłucie trwające momencik, nie wiem czy to normalne ale tak miałam :/

Do góry