reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
deli bardzo Ci wspolczuje. Swoją drogą mi mówili ze najczesciej u bardzo grubych babeczek to sie dzieje a gdzie tu Tobie do grubej... :no:

Dziewczyny na to moje swedzenie kupilam z firmy La Roche-Posay Lipikar Baume AP zaplacilam 43zł. I polecam. Gdzie mnie zaswedzi tam posmaruje i juz nie swedzi :))) Super. I po wypełnieniu kartki pierwszego zakupu produktu tej firmy dostalam wode termalna, pianke do mycia twarzy i probke kremu z filtrem oraz gazetke reklamową 7 probkami produktow. I po tym wreszcie nie swedzi :))

cześć dziewczyny!

koreczek, Malta jeśli wyniki ok to najważniejsze :)

ja właśnie wróciłam z usg połówkowego 4d i było super, wyniki wszystkie prawidłowe, dziewczynka została dziewczynką i bardzo się ciesze :D
ma 460g, nie wiem jaki wzrost :/ ale w czwartek idę na zwykłe usg to dopytam, termin nimy na 3 listopad

wklejam moją małą pociechę
fasolka2.jpg

Załączniki

• fasolka2.jpg
    fasolka2.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 38
joanna_84 jaka śliczna córeczka. Bardzo się cieszę, że zdrowa. Mi ginekolog mówiła, że na tym etapie nie podaje się już wielkości, tylko wagę.

joanna_84 ciesze się, że dziewczynka została dziewczynką i wyniki też są dobre :)

koreczek, sony
dostałyście zdjęcia z tego USG 4D? Jest tak brzydka pogoda, że nie wiem czy będzie mi się jutro chciało drugi raz jechać. Zwłaszcza, że jutro już będę sama :-(

Kamcia na życzenie wklejam, ale nie wiem czy się czegoś dopatrzycie.
2013-06-28-376.jpg2013-06-28-379.jpg2013-06-28-380.jpg2013-06-28-378.jpg

Załączniki

• 2013-06-28-376.jpg
    2013-06-28-376.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 44
  • 2013-06-28-379.jpg
    2013-06-28-379.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 2013-06-28-380.jpg
    2013-06-28-380.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 2013-06-28-378.jpg
    2013-06-28-378.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 34
No i zmieniam sygnaturę, bo mój synuś jest mniejszy niż liczę. Jednak ma 579g a nie 650g. Musiałam się przesłyszeć we wtorek na usg. Brzucholek ma na 24 tydz a resztę na 22 i 2 dni do 22 i 5 dni.
Jak mi się uda to wgram film na YT z usg, ale zobaczę bo już ponad godzinkę się wgrywa.

Koreczek a jak u Ciebie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Deli sama nagrywałam telefonem, początkowo dr mówiła że może nie być widać i sprzęt może szwankować, ale nagrałam od początku do końca całe usg. Czasami mi kadr uciekał ale dałam radę.
Powiem Ci że długo jeszcze czekałyśmy na usg, było opóźnienie i weszłam to była coś 15:30 tak mi się wydaje. Jak jesteś zapisana to jutro długo nie poczekasz, ale dziś był koszmar.

Sprzęt jest ok tylko mój mały jak zwykle uparty ;) po tatusiu...

Ostatnia edycja:
Do góry