reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
deli bardzo Ci wspolczuje. Swoją drogą mi mówili ze najczesciej u bardzo grubych babeczek to sie dzieje a gdzie tu Tobie do grubej... :no:

Dziewczyny na to moje swedzenie kupilam z firmy La Roche-Posay Lipikar Baume AP zaplacilam 43zł. I polecam. Gdzie mnie zaswedzi tam posmaruje i juz nie swedzi :))) Super. I po wypełnieniu kartki pierwszego zakupu produktu tej firmy dostalam wode termalna, pianke do mycia twarzy i probke kremu z filtrem oraz gazetke reklamową 7 probkami produktow. I po tym wreszcie nie swedzi :))

cześć dziewczyny!

koreczek, Malta jeśli wyniki ok to najważniejsze :)

ja właśnie wróciłam z usg połówkowego 4d i było super, wyniki wszystkie prawidłowe, dziewczynka została dziewczynką i bardzo się ciesze :D
ma 460g, nie wiem jaki wzrost :/ ale w czwartek idę na zwykłe usg to dopytam, termin nimy na 3 listopad

wklejam moją małą pociechę
fasolka2.jpg

Załączniki

• fasolka2.jpg
    fasolka2.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 32
joanna_84 jaka śliczna córeczka. Bardzo się cieszę, że zdrowa. Mi ginekolog mówiła, że na tym etapie nie podaje się już wielkości, tylko wagę.

joanna_84 ciesze się, że dziewczynka została dziewczynką i wyniki też są dobre :)

koreczek, sony
dostałyście zdjęcia z tego USG 4D? Jest tak brzydka pogoda, że nie wiem czy będzie mi się jutro chciało drugi raz jechać. Zwłaszcza, że jutro już będę sama :-(

Kamcia na życzenie wklejam, ale nie wiem czy się czegoś dopatrzycie.
2013-06-28-376.jpg2013-06-28-379.jpg2013-06-28-380.jpg2013-06-28-378.jpg

Załączniki

• 2013-06-28-376.jpg
    2013-06-28-376.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 34
  • 2013-06-28-379.jpg
    2013-06-28-379.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 2013-06-28-380.jpg
    2013-06-28-380.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 36
  • 2013-06-28-378.jpg
    2013-06-28-378.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 25
No i zmieniam sygnaturę, bo mój synuś jest mniejszy niż liczę. Jednak ma 579g a nie 650g. Musiałam się przesłyszeć we wtorek na usg. Brzucholek ma na 24 tydz a resztę na 22 i 2 dni do 22 i 5 dni.
Jak mi się uda to wgram film na YT z usg, ale zobaczę bo już ponad godzinkę się wgrywa.

Koreczek a jak u Ciebie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Deli sama nagrywałam telefonem, początkowo dr mówiła że może nie być widać i sprzęt może szwankować, ale nagrałam od początku do końca całe usg. Czasami mi kadr uciekał ale dałam radę.
Powiem Ci że długo jeszcze czekałyśmy na usg, było opóźnienie i weszłam to była coś 15:30 tak mi się wydaje. Jak jesteś zapisana to jutro długo nie poczekasz, ale dziś był koszmar.

Sprzęt jest ok tylko mój mały jak zwykle uparty ;) po tatusiu...

Ostatnia edycja:
Do góry