reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Pochwalę się moim Okruszkiem Zobacz załącznik 544316 serduszko bije jak dzwon 140/min :-)

DZIEWCZYNY CO WY NA TO ŻEBY TEGO WĄTKU NIE KOMENTOWAĆ BO Z TEGO CO ZAUWAŻYŁAM PANUJĘ TU STRASZNE ZAMIESZANIE I GINĄ WIZYTOWE ZDJĘCIA I OPISY. KOMENTOWAĆ PRZECIEŻ MOŻNA W WĄTKU GŁÓWNYM I WTEDY BĘDZIE ŁAD I PORZĄDEK BĘDZIE MOŻNA WEJŚĆ ZERKNĄĆ NA ZDJĘCIA I RELACJE Z WIZYT A NIE PRZEGRZEBYWAĆ SIĘ PRZEZ INNE KOMENTARZE.

gratuluje slicznych fasolek:)

co do ich rozmiaru... Hmm moje w czwartek a był to juz 9t prawie 10 miały 2cm każdy wiec rozmiary naprawdę sa rożne :) mi lekarz powiedział ze jest wszystko wporzadku i Rozmiarem sa tez wporzadku wiec trzymam sie tego co mi powiedział :)

To i ja się pochwalę, moim szczęściem :-) . P1030143.jpg

Maluszek ma 1.99 cm i ślicznie bije mu serduszko. Najważniejsze, że zdrowy.:-)

melduję że po wizycie wszytsko dobrze:) fasolina ma 2,56 cm serduszko pięknie bije i widac było jak rusza rękami i nogami:)

hej kobietki
dzis zapiernicz w pracy masakra nie mam chwili spokoju.
Wizyta ok :) dzidzia ma 1,75 cm, akcja serca jest, 8w1d ;) lekko kosmówka się odkleja więc mam brać dalej luteinę, sex z mężem wchodzi w grę ew. za 2 tyg. się jeszcze okaże :) chciał mi dać L4 ale ja niestety nie mogę ;((( buuuu a tak bym chętnie w domku odpoczęła...
Dziewczyny nie wiem czemu ale całą noc mnie bolała prawa piszczel - tak pulsowała kość no i strasznie mnie boli kręgosłup :/

Groszek na dzisiejszej wizycie mierzył 1,75 :-) jak szybko rośnie to aż niemożliwe.
Wyniki oprócz cytomegalii OK. Cytomegalia do powtórzenia za tydzień. Trzymajcie mocno kciuki - wesoło nie jest :-(

reklama
Julianna - nie każdemu ... ja musze urodzić w sobotę, żeby w poniedziałek iść do pracy - samo życie i praca u prywiaciarza - a mam umowę o pracę ... ehs brak słów ... po prostu nie ma kto mnie zastapić ;/

Do góry