reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
no to pochwale sie wam moim maleństwem. 6 marca byłam na usg:) od ostatniego razu baaaardzo urosło (na pierwszym usg widziałam jedynie pęcherzyk). maleństwo ma sie bardzo dobrze według rozmiarów zmienił mi sie termin porodu o 2 dni czyli na 10 października:)
Zobacz załącznik 544863Zobacz załącznik 544864
największe szczęście jakie może być zobaczyć poruszającego sie maluszka i bijące serduszko:)

Ta druga fotka to 3D? Gratuluję!

Mój Groszek Groszek - YouTube :biggrin2: z dziś OM 7t5d z USG 8t2d
Gratuluję!!!

cześć dziewczyny, ja już po wizycie. niestety ciąża się nie rozwija :(
jutro idę do szpitala. proszę wypiszcie mnie z listy.

fifronka bardzo bardzo mi przykro :-(

Beatka super zdjęcia :-)

Deli fajny ten filmik :-)

Właśnie po ostatniej wizycie mąż bardzo załował, że nie nagrał filmiku.

A odnośnie L4. Też pracuję w prywatnej firmie. Na zwolnienie poszłam już tydzień przed punkcją i jestem cały czas. Mam odpowiedzialne stanowisko i jednocześnie bardzo stresujące. Podjęłam z mężem taką decyzję i już. I nie patrzyłam czy firma sobie beze mnie poradzi...To my się staraliśmy kilka lat, zrobiliśmy mnóstwo badań, kilka iui i w końcu zdecydowaliśmy na ivf, bardzo drogie ivf i teraz to Ja i dzidzia jesteśmy najważniejsi!

reklama
Do góry