reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Granuluję udanych wizyt i dobrych wieści!

Agnieszkaala u mnie też rozjechane te wymiary tak o trzy tygodnie, ale lekarz nic podejrzanego w tym nie widział, ani ten ze szpitala, który usg robił, ani mój czytając wyniki. Także na pewno będzie wszystko ok!

Tosieńka u mnie w 20tyg Pani nie miała wątpliwości że będzie dziewczynka. Potem jeszcze dwóch innych lekarzy mnie oglądało, oczywiście w odstępach czasu większych i tez bardzo szybko mówili, że będzie dziewczynka. A wszyscy wokół wróżyli mi chłopca bo: brzuch szpiczasty raczej, kwachy wpierniczałam, i jakoś tak wyładniałam w tej ciąży (cera przestała się przetłuszczać, zniknęły syfy...) No mam nadzieje, że nie będzie niespodzianki... ;)

reklama
Agnieszkala ja juz dziewczyna na blizniaczym forum mówiłam o tym zeby jeść duzo białka-białe sery,kefiru,jajka, jogurt najlepiej rozłożyć to na 5posilkow dziennie a w aptece możesz kupić medargin do picia w proszku i pić z sokiem 2x1plaska lyzeczka. Mi to naprawdę pomaga na dozywienie dzieciaczkow i od tego czasu kiedy to pije i jem taka dietę małe rosną pięknie i lekarka mówiła ze to od tego...

Basia j lezenie nie jest takie straszne;) ja głownie musze leżeć i idzie sie przyzwyczaić:) życzę duzo wytrwałości i trzymaj malenstwo jak najdłużej w brzuszku:)

Ewelinkowska super ze wszystko u was prawidłowo:)

Joanna84 mam nadzieje ze to tylko mały podskok cukru i nic sie nie przyplata:) malenstwo ślicznie rosnie:)

Antiope&tosienka to ja juz sie nie chwale co biorę :p bo mam tego wiecej i niestety od samego początku na lekach... Całe szczęście odpukac fenoterol narazie omijam szerokim łukiem i oby tak dalej:p

Nula oby takie dalej były wyniki i cała reszta!gratuluje;)

Szczesciara ty bidulko teraz ale masz na głowie, ale mam nadzieje ze mimo tego wszystko bedzie ok i tego trzeba sie trzymac!

Ja jutro wizytuje więc po zdam relacje :)

Hej dziewczyny!
zaczne od maluchów:) jedna panna ma 1,9kg druga 1,5kg. Ładnie rosną i wszystko z nimi ok;)
mi szyjka skrocila sie do 1,3cm więc prosto.Z Wizyty do szpitala, ktg wykazało częste skurcze naszczescie nie bolesne. Od wczoraj leze podłączona do kroplowkimz fenoterolem ale lek mi chyba zamienia ze względu na moj wysoki puls.. Zobaczymy po obchodzie. Mam nadzieje z do końca sierpnia wytrzymam w trojpaku !!!!:) 3 Majce kciuki;)

Kobietki napiszę tylko, ze w ciąży w Oli też wróżyli mi syneczka, bo wszystko na to wskazywało, ale USG od początki 13 tc pokazywało dziewczynkę i mam dziewczynkę :-).

Nataluś trzymamy mocno :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry