reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Rajani cudny ten Twój Synuś ;) Przekaż mu, że bardzo wpadł w oko cioci Monce :-D
Novascape nie martw się anemią - to na prawdę często spotykane u ciężarnych, zresztą już niedługo, bo widzę, że u Ciebie termin tuż tuż :-)

reklama
RajaniAdaś przepiękny i jaki już duży chłopczyk.

Novaspace super, że z córeczką wszystko ok i jest zdrowa. Ja też mam anemię, pomimo, że prawie codziennie jem mięso (staram się jak najwięcej czerwonego). D twierdzi, że to dlatego, że jem za mało warzyw, ale co ja na to poradzę, że większości warzyw nie lubię i naprawdę muszę się strasznie zmuszać, żeby przełknąć choć kęs…

Novaspace może taki twój urok, ze mała nisko. Ładnie panna rośnie :-). Grunt, ze szyjka zamknięta, bo macie jeszcze trochę czasu przed wyjściem :-). Co do anemi tak jak mówią dziewczyny większość kobiet ma.

Rajani no dziwne to, ale najważniejsze, że nie groźne

Hejka Kochane to znów ja zmieniłam prace znów wracam do Housa :) bardzo się ciesze bo za jakis czas bedzie mogli sie starac o dzidzie... narazie odpoczywamy :)

reklama
m-s powodzenia!:-)

A i u mnie dobre wiadomosci. Dzis bylam na wizycie (tzn wczoraj ;-)) i stan szyjki sie poprawil, rozwarcie nie postepuje. No i mamy zielone swiatlo na wyjazd na wakacje. Pojutrze wyjezdzamy JUPIII. No i malenstwo wazy 1640g i to jest super zbieg okolicznosci bo dokladnie tyle wazyl T kiedy sie urodzil.

Do góry