reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Sie troche naczekalam bo az godzine obsuniecia doktorowa miala ale sie OPLACALO. Jak mowilam juz kiedys super kobieta. Adas rozwija sie prawidlowo wszystko na 32 tydzien wskazuje. Tylko ma duza stope ! 7 CM!! :szok: a ja sie dziwie ze mnie boli jak kopie :p

Waga - 1821G :)

Tylko zrobila mi sie w macicy w gornej czesci przegroda grubosci 45 mm...

A i za to czekanie zostalam nagrodzona - zrobila mi usg 3D i natrzaskala foteczek i tu przedstawiam wam mojego Adasia - mysliciela albo zalamanego tym, ze niedlugo wyjdzie z brzuszka ^^

DSC_0227.jpg

Załączniki

• DSC_0227.jpg
    DSC_0227.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 57
Deli pokaze Ci jak to wyglada, jesli nie wyraznie zrobie jutro zdjecie to tak jakby zrobila sie banka od lozyska albo poprostu kawalek lozyska sie odgrodzilo, w sumie doktorowa powiedziala, ze nie wie czemu tak sie zrobilo ale nie jest to grozne i zostanie to "wydalone" wraz z lozyskiem.

Dziekuje za komplement w imieniu Adasia ^^
DSC_0228.jpg

Załączniki

• DSC_0228.jpg
    DSC_0228.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 45
Dawno nie pisałam, ale mam teraz na głowie wizytę rodziny i nie mam na nic czasu :(

Rajani śliczny Adaś, udaje nieśmiałego :)

Wczoraj miałam wizytę. Kolejne EKG i na szczęście wszystko wzorowo, mała szalała :) Waży już ponad 2 kg, jest nadal ułożona główką w dół, choć lekarka powiedziała że jest już nisko, ale szyjka zamknięta. Hm więc co to oznacza? Stwierdziła że wszystko ok...
Niestety, sama mam anemię jak się okazało wczoraj, i nie wiem z czego. Co prawda nie objadam się mięsem, bo trudno mi się zmusić, ale jem je czasem i staram się urozmaicać dietę... I już sama nie wiem, trochę mnie to wczoraj podłamało ;/
No ale pociesza mnie fakt że Vivien ma się dobrze i rośnie wzorowo :)

reklama
novaspace anemia jest bardzo popularna w ciąży, bardzo dużo kobiet ją ma i to nie zależy od tego czy jesz dużo mięsa czy nie:-p Ważne, że córa ładnie rośnie a imię bardzo mi się podoba :tak:

Do góry