reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Oskaa jakie super zdjęcia! Piękności! Gratuluję synka! :-)
[FONT=&amp]Joanna_84 bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko ok. I faktycznie namotane masz z tym terminem. Jak ja się cieszę, że mierzyłam temperaturę i dokładnie wiem co i jak. A Ty się nie przejmuj tymi rozbieżnościami, ważne, że dzidzia zdrowa.[/FONT]

A czy ja moge sie tak z czystej ciekawosci spytac dlaczego mierzylas temperature, skoro bylas przekonana ze w ciaze nie zajdziesz?

reklama
osa u mnie się nie sprawdziło.

Ashlee to u mnie tak samo wymarzona dziewczynka pokazała siusiaka, widzieliśmy go oboje z D.

[FONT=&quot]Paulinek mierzyłam temperaturę ze względu na nieregularne okresy. Jeśli występował u mnie wzrost temperatury, to mogłam w miarę dokładnie określić, kiedy @ dostanę, bo tak to nigdy nie znałam dnia ani godziny z moimi zaburzeniami.[/FONT]

Dzieki Antiope za odpowiedz:-).
Ja tez bardzo dobrze wiem kiedy mialam dni plodne, a jednak z USG wychodza mi rozne terminy. Poczawszy od 4 skonczywszy na 14.10. A suwaczek ustawilam wg okresu z terminem na 5.10. W pierwszej ciazy mialam jak w zegarku, z usg 19 styczen z okresu 17.
Pozatym dziecko moze spokojnie urodzic sie 2 tygodnie wczesniej lub 2 tygodnie pozniej.

Antiope, Oska....gratuluję siusiaków:))) Siusiaki są fajne!!! Powaga, fajnie wychowuję się chłopca...a na dziewczynkę przyjdzie czas następnym razem. Kurcze..czy tylko ja i amethyst mamy te białe krwinki poza normą??? Dziewczyny, nie róbcie sobie jaj, bo zaczynam schizować....skoro to takie normalne w ciąży to dlaczego nikt inny tak nie ma:( Nawet sąsiadkę w 3 trymestrze dzisiaj pytałam i też wszystko w normie...

Takhisis, przeczytałaś artykuł, który ci wkleiłam w drugim wątku? To nie są jakieś wypociny forumowe, tylko artykuł dla lekarzy, dokładnie jest nawet opisany mechanizm powstawania leukocytozy i neutrofilii w ciąży. Do podwyższonego crp też się odnoszą. Nie schizuj, będzie dobrze, na pewno :tak:

Gratuluję synków! Ciekawe, czy u mnie za 2 tygodnie potwierdzi się ta wstępna dziewczynka z 13 tygodnia?

Dziewczyny gratuluję synków :) ale super!!!

Dziewczyny to wyobraźcie sobie,że ja ostatnią @ miałam 5.12.2012 a w ciążę zaszłam w połowie stycznia :cool2:do grudnia byłam jak w zegarku i nagle takie rozregulowanie,ale w pierwszej ciąży miałam to samo :D

Gratuluję chłopaków dziewczyny:tak:. Ciekawa jestem tej tabelki jak ułoży się stosunek płci..no i na ile to wszystko się sprawdzi po porodzie:-p

reklama
Antiope, Oska gratuluje hot dogów ! :)
mi z tabeli wyszła córa ale co będzie faktycznie to się okaże może na następnej wizycie dopiero za niecały miesiąc
:-D

Do góry