reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

hej dziewczyny dla rozluznienia znalazlam chinska tabele przewidujaca plec dziecka, mi sprawdzila sie dwa razy a jak wam? oczywiscie to tylko zabawa, trzeba odnalezc swoj wiek i miesiac poczecia i sprawdzic co wychodzi (lata musza byc pelne nie kalendarzowe) milego szukania wam zycze i wpiszcie czy i wam sie zgadza;-)
chłopiec czy dziewczynka? sprawdź sama - dziecko, poród, Forum Ci?ża

reklama
Joanna dziewczyny Cię już uspokoiły ale jeszcze dodam od siebie że termin porodu- w zasadzie słuzy tylko lekarzom- muszą miec jakis punkt odniesienia przeciez- zaledwie malutki prcent (chyba 3-5% dzieci rzeczywsicie w tym terminie sie rodzi), KTÓRAŚ TUTAJ DOBRZE NAPISAŁA- MALUCH PRZYJDZIE NA ŚWIAT KIEDY BĘDZIE GOTOWY :) ja miałam w pierwszej ciązy termin na 12.04..urodzilam 01.05 :)

http://www.rodzice.pl/ciaza-i-porod/w-oczekiwaniu-na-dziecko/Kiedy-sie-urodzisz.html

GRATULACJE DLA TYCH CO PO WIZYTYACH ORAZ KCIUKI ZA WIZYTUJECE

Ostatnia edycja:
antiope cieszę się, że po wizycie wszystko dobrze :) no i gratuluję Synka :) dziewczyny robimy tabelkę z płcią?

Witam i ja :) już po wizycie, 10 cm. No i moja wymarzona dziewczynka pokazała siusiaka i jajeczka... tak więc trzeci mężczyzna będzie do kochania :)

Ashlee i Tobie gratuluję synka :-)

Dziewczyny jak zrobimy tą tabelkę, to się okaże, ze same siusiaki :-D

reklama
Do góry