reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Oskaa jakie super zdjęcia! Piękności! Gratuluję synka! :-)
[FONT=&quot]Joanna_84 bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko ok. I faktycznie namotane masz z tym terminem. Jak ja się cieszę, że mierzyłam temperaturę i dokładnie wiem co i jak. A Ty się nie przejmuj tymi rozbieżnościami, ważne, że dzidzia zdrowa.[/FONT]

Eh tak to już jest, nawet daty @ dokładnie nie pamiętam a cały 2012 rok zapisywałam i akurat w styczniu 2013 już nie, a że przez 6 lat "nieuważania" ciąży nigdy nie było to się nawet o tym nie myślało (godziłam się że mnie to już nigdy nie spotka) to teraz mam :p

Joanna nie ma się czym stresować. Co z tego, ze terminy różne. Ważne że dzidzia zdrowa.

Joanna ja tak miałam, przez 6 lat starania z kalendarzykiem w ręce. Wizyty w klinikach, badania, zabiegi. Ciągłe liczenie. Ciągłe usg, czy pękł pęcherzyk, czy nie, aż w końcu decyzja o IVF i jestem w tej wymarzonej, wyczekanej pierwszej ciąży. Lat mam już troszkę, bo 31 a mój 35 więc czas uciekał. Już wiem, że drugiego podejścia na pewno nie będzie, powodu czemu naturalnie nie mogłam zajść w ciążę też nie było. Tabletki anty brałam tylko raz i przez 4 mies. i to było wszystko i już wiem, że po ciąży też nie mam zamiaru się zabezpieczać. Może i mnie spotka taki naturalny cud jak i Ciebie.

Sony jak widać cuda się zdarzają bo u mnie też żadnych przeciwwskazań nie było, zero zabezpieczeń a czas leci, ja mam jeszcze 28 ale niedługo 29 i pogodzona byłam z brakiem potomstwa. Czemu się udało? nie mam pojęcia, nie brałam żadnych leków, odżywianie normalne, sport właściwie zerowy no ale stało się. Wiem na własnej skórze że nie można tracić nadziei :-D

oska gratuluje dużego chłopaka:) śliczny synus;)

Joanna nie stresuj sie, zawsze jakieś takie rozbieżności bedą jeśli chodzi o terminy. Moje wg wzrostu powinny urodzić sie tydzień po tygodniu:) ważne ze wszystko jest wporzadku !!!

joanna_84, Sony to my wszystkie jesteśmy w takiej samej sytuacji. Ja nie zabezpieczałam się w żaden sposób od jakiś 8 lat (od 4-5 zdiagnozowane PCO) i tu nagle taka niespodzianka.

[FONT=&quot]Czy tylko ja mam dziś wizytę?[/FONT]

reklama
Antiope widocznie tak miało być, trzymam kciuki za udaną wizytę! :-D

dzięki dziewczyny, trochę spanikowałam po wczorajszej wizycie z tym terminem ale po prostu jak widać cała ciąża to cud i trochę się boje ale mam już pozytywne nastawienie

niedługo uciekam do domku z pracy także życzę miłego popołudnia i wieczoru!

Do góry