reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
No i jestem po wizycie :-) Cudnie było :happy2: No i między nóżkami pisiorek :-D:-) To nasza dzidzia:
Zdjęcie091.jpg otworzyłem oczko ;-):-)

Zdjęcie092.jpg uśmiecham się :-) i kto będzie miał syna może dojrzy siusiaka między nóżkami :-D

Mały waży 222gram.
Wszystko ok.
Następna wizyta 6 czerwca - usg połówkowe.

Załączniki

• Zdjęcie091.jpg
    Zdjęcie091.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 65
  • Zdjęcie092.jpg
    Zdjęcie092.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 70
oska gratki!
Ja byłam wczoraj na wizycie, niestety chodzę tylko na fundusz ale z ginekologiem znam się od dawna, w tamtym roku przeprowadzał mi laparoskopie gdyż miałam cyste na jajniku, na co dzień pracuje w dobrym szpitalu a raz w tygodniu wpada do mnie do Nowego Sącza, za każdym razem mam usg i fotkę.

generalnie jest ok, wyniki badań ok, dzidziuś machał do mnie rączką, jest ponoć dość duży, ma 8,4cm no i zdaniem ginekologa jestem w 14,3 tygodniu ! a termin wciąż mam w okolicy końca października / lub początek listopada (byle nie 1-go :///), więc mówię do niego że jeżeli tak to mam urodzić w 38tygodniu? "no tak wychodzi z usg...." :/ a @ miałam ostatnią w styczniu w połowie

więc już nie wiem czy iść gdzieś prywatnie do innego czy co :eek:

joanna ja się urodziłam 1 listopada :-D I ja mam termin na 21.10 i mówię do męża, ze zacisne nogi i poczekam na urodziny moje :-D
Dziewczynki a czy Wy tam się dopatrzyłyście siusiaka? Wiem, ze zdjecia nie pokazują dokładnie krocza, ale na tym drugim zdjęciu jak jest pępowina to tak poniżej na lewo jest krocze i tam taki malusi dzyndzelek
laugh.gif
to to?
Następną wizyte mam 6.06 - połówkowe - i wtedy już na pewno płytkę nagram :-)

oskaa ja też następną wizytę mam 6.06. i to akurat w naszą 11 rocznicę ;) będę w 18,5 tyg. chciałabym wtedy też znać już płeć, zobaczymy... :-D

Joanna a co się martwisz, dwa tyg w tą czy w tamtą to norma. Urodzisz jak będzie pora, a gina nie zmieniaj, bo po co.

reklama
Oskaa gratuluję uroczego synka :)
Joanna różnice między wiekiem ciąży z usg a z om często się różni, ja bym się tym nie martwiła. Ważne że z maluchem wszystko dobrze. W pierwszej ciąży też wychodziły różne terminy, na 20.02, na 15.02, a urodziłam 22.01 :) Może do zapłodnienia doszlo trochę później i stąd ta rozbieżność- z czasem może się to też wyrównać, więc nic się nie martw.

Do góry