reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Wiesz ja się nie znam, ale dla laika nawet jak bakterii, grzybów brak, leukocyty pojedyncze i I stopień czystości w pochwie to dla mnie tez wygląda na to że zdrowiutka jesteś :)
I oby tak dalej :)

reklama
Bosmanka piękny filmik. Fasolinka boska i cieszę się, że wszystko dobrze. To było usg prywatnie czy na NFZ??
Ja idę w czwartek i sama nie wiem, nie zapytałam doktorka czy jest możliwość zapisu.
Dleli również gratuluję, twoja fasola rośnie szybciej niż termin OM. Musisz się dobrze odżywiać.
Osska ja też mam w czwartek badanie :)
Antiope wg mnie wyniki są dobre, nic nie wykazały. Nie masz się co martwić.

2013-04-05 15.35.54.jpg

No to i ja się pochwalę moim maluszkiem :)

Załączniki

• 2013-04-05 15.35.54.jpg
    2013-04-05 15.35.54.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 46
SonySony badanie prywatne.

Musze sobie jakiś suwaczek zainstalować. U mnie data z USG idealnie pokrywa się z OM :) Dziewczyny jak macie telefony z androidem to ściągnijcie sobie WomanLog Pregnancy - darmowy jest. Taki fajny kalendarzyk dla ciężarnych ;)

Kate88 gratulacje! No byczek z niego, widzę prawie 4cm na karku ;)

bosmanka a dokładniej co to za kalendarzyk?

Sony u mnie różnica raczej z faktu, że cykle miałam zawsze rozregulowane.

Antiope wyniki masz dobre. Głowa do góry wszystko OK.

JESTEM I JA- w koncu!!!!

Pięne maleństwa- filmiku nie mogłam obejzec bo jest zablokowany na niemcy- ale sobie potem zrobie taki myk z numerem ip i zobacze!

U nas po badaniach wszytko dobrze- GROSZEK MA 5,05 cm czyli zgadza sie wielkosc z OM oraz Usg- 12t, 1 dzien, fałdka karkowa 0,7 mm, wszytkie organy rozwinieta jak trzeba...pozatym że Groszke kompletnie nie chcial sie dac zmierzyc stawał na głowie, fikal kozioly dupką sie wypinal- lekarka sie smiala ze dawno takiego ruchliwego dzieciaczka nie widziala- mały wariat....musielismy zmieniac nawet usg...ale w koncuy sie udalo wszytko pomierzyc i wszytko jest ok- teraz musze czekac ok 10 dni na wyniki hormonow z krwi- mam nadzieje ze beda rownie dobre:) znowu pobrali mi 3 wiadra krwi, magnze badali, cisnienie waga i mocz- jak zwykle:) wszytko w najlepszym porządku wiec sie ciesze bardzo:)

a o to w koncu Groszek wita się z ciotkami :)
Snapshot_20130405.jpgSnapshot_20130405_1.jpg

Załączniki

• Snapshot_20130405.jpg
    Snapshot_20130405.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 60
  • Snapshot_20130405_1.jpg
    Snapshot_20130405_1.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry