reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

bosmanka wiem wiem, że to Ty sama zmajstrowałaś :-)
Kate i die_perle super, że dzidzie pięknie rosną.
SonySony no to bedziemy razem się wizytować :-)
Ja jeszcze w środę morfologie powtórze i zobacze jak tam moja hemoglobina.

reklama
Takhisis niby wiem, ale ja to już się teraz wszystkiego boję po tym jak się dowiedziałam, że siemię lniane też szkodzi w ciąży.

DSC01048.jpg Dziewczyny więc teraz moja kolej aby pochwalić się okruszkiem :tak: Mialam dziś usg genetyczne z dzidzią wszystko bardzo dobrze :-) Maleństwo ma już 6cm i jest prześliczne,przyznam się bez bicia,ze dziś doszło do mnie tak naprawde to,że już tak strasznie je kocham. I się poryczałam,chyba hormony.

Załączniki

• DSC01048.jpg
    DSC01048.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 87
Ale śliczny Dzidziulek! Niech rośnie zdrowo. :-) Mam podobne odczucia, gdy patrzę na swojego Malucha na zdjęciach. Ja z kolei w przyszłym tygodniu mam kolejne USG. Trzymajcie kciuki. :)

Wy macie takie ładne zdjęcia dziecka z boku a ja na ostatnim usg miałam takie ze prosto do nas był Bąbel zwrócony i widać było świetnie głowę, oczodoły, kość nosową, kadłubek a rączki tylko troche a nóg to ja w ogóle nie wiedzialam ale lekarz mówił że są. Czekam na następne usg z niecierpliwością, będzie 30 kwietnia bo się wystraszyłam ze może nie mieć rozwiniętych nóżek

reklama
Dziewczyny, dzisiaj mój chrzestny (jest ginekologiem, prowadzi moją ciążę) zrobił mi USG. :) Maluch ma prawie 6 cm i nieźle kopie nóżkami! :-) Jak zobaczyłam te nożyny, to aż łezka się w oku zakręciła. USG dzisiejsze z NFZ, ale jutro jeszcze jadę do niego do gabinetu, bo ma tam lepszy sprzęt i będzie idealnie widać. Trzymajcie kciuki. :)

100_5223.jpg

Załączniki

• 100_5223.jpg
    100_5223.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 66
Do góry