reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Die_Perle gratulacje!

Mówię Wam dziewczyny, na początku było trudno ale tearz ro zobaczycie, ze wszystkie dotrwamy do końca i urodzimy zdrowe i piękne bobasy :)

Deli nic specjalnego ten kalendarzyk, żebyście się nie wiadomo na co nie nastawiały ;) Liczy dni i tygodnie. Opisuje i obrazowo przedstawia malucha w każdym tygodniu. Można sobie notować wagę i obwód w pasie, a on wyrysuje wykres. Można sobie zaznaczać w poszczególnych dniach symptomy i objawy spośród: ból w jamie brzusznej, trądzik, niepokój, apetyt, ból pleców, wzdęcia bóle ciała, ból piersi, nadwrażliwość piersi, dreszcze, zaparcia, skurcze, łaknienie (słony smak), łaknienie (słodki smak), płacz, łzy, biegunka, zawroty głowy, zmęczenie, gorączka, ból głowy, niestrawność, bezsenność, drażliwość, swędzenie, podrażnienie nóg, popęd płciowy, krwawienie, częstotliwość oddawania moczu, migrena, bóle mięśni, nudności, wymioty, ból gardła, nocne pocenie się, zapalenie jajników, ból w pachwinach, PMS, ból ramion, senność, upławy, stres... Boże ile tego jest:szok: A więcej ustawień jak: ruchy płodu, skurcze, nastrój, wizyta u lekarza w wersji PRO - płatnej coś ok 8zł (ja jej nie mogę ściągnąć, bo teraz tylko z karta kredytową można...:/ - chyba, że się coś zmieniło )

bosmanka dziękuje za wyczerpujące inforamacje. płatnosc kk na pewno.
Ostatnie pytanie moze naiwne jaki język?

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i pięknych Dzieciaczków:)

Antiope
ja na Twoim miejscu wzięłabym jakiś probiotyk, bo bakterie kwasu mlekowego- a więc te potrzebne, masz mierne.

die_perle jaki piękny dzieciaczek! Gratulacje. :-)
bosmanka szkoda, że ja mam Symbiana. Też chcę taką aplikację...

[FONT=&quot]Takhisis zobaczę co mi powie ginka w czwartek na wizycie. Nie chcę niczego brać bez konsultacji, tak na wszelki wypadek, ale fakt, że te lactobacillus były jedynym co mnie zaniepokoiło. [/FONT]

reklama
Antiope ale probiotyku nie musisz konsultować...to nic innego jak pałeczki kwasu mlekowego. Niby każda kobieta w ciąży powinna przyjmować....ja co jakiś czas aplikuję. To na pewno jest bezpieczne, to nie jest lekarstwo...

Do góry