reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
M-s mam nadzieję, że za jakiś czas ponowisz starania i napiszesz nam na forum że jesteś znów w ciąży. Tego ci z całego serducha życzę.

bardzo mi przykro moja koleżanka też nie dawno miała taka sytuacje i wiem że ciężko jest ale trzymaj się :*

Strasznie mi dziwnie pisać o tym jak bardzo się cieszę kiedy kolejny aniołek poszedł do nieba... Ale z drugiej strony takie jest życie... M-S bardzo mi przykro! Ja też przez to przeszłam niedawno, było przykro, bolało... :( Trzymaj się i wpadnij niedługo pochwalić się, że jesteś w ciąży. Trzymam za Ciebie kciuki!

No to jednak się pocieszę, kurde bo mam z czego!!! Jest wszystko OK!! Wszystko, wszystko. Okruszek ma się dobrze, już był na tyle duży, że nie mieścił się idealnie w obrazie USG dopochwowym. Nie można więc było dokładnie ocenić długości maleństwa, bo obraz był zakrzywiony. Z wielkości główki wynika że już 12 tydz. leci. Tylko poczekam jeszcze z wstawianiem suwaczka - bo wg. ostatnich usg wypadało by na początek 11 tyg. Dzisiaj wiek odpowiada wiekowi z OM. Także poczekam jeszcze na badanie to dokładne genetyczne. Udało mi się umówić już na tą środę (pojutrze) więc będę miała pewność :) :)
Maluszek, okruszek spał słodko podczas badania - nie chciał pomachać do mamusi. Ale wyglądał ślicznie. Był ułożony przodem widziałam oczka :) obie rączki i nóżki :) Cudny!!!
Ach jak mi dobrze i lekko teraz!!! :)

Edit: aha nie mam foty, żeby się pochwalić :( Byłam pierwszy raz w tym gabinecie (przydomowy taki). Gin nie miał możliwości wydrukowania, bo miał taki mały aparat. Musicie uwierzyć więc na słowo, że dzidziuś prześliczny! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry