reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Takhisis ja mam na minusie i nie dostałam zastrzyku, bo na razie nie ma takiej potrzeby. Z Oliwią dostałam dopiero po porodzie, bo ma krew ojca.

Madziulka odpoczywaj i dobrze, ze skończyło się dobrze

Gratuluje udanych wizyt i dorodnych dzieciaczków

reklama
Szczęściera szwagierka urodziła dwóch synów i w każdej ciążymiała cholestaze. Jeden ma 5 lat, drugi 2.
Paulinek to leż kochana i odpoczywaj! Jak mus to mus.
Takhisis ja mam grupe krwi minusową i po porodzie i poporonieniu dostałam zastrzyk z immunoglobiną. W ciąży nigdy nie dostawałam isię nie zanosi żebym dostała.
Madizulka mam nadzieje, że już będzie tylko dobrze.

Dziś miałam wizytę. Wszystko ok :-) Mój synuś to niezły klusek
biggrin.gif
Waży 1400
shocked.gif
( 4 tyg. temu ważył 700) i różne pomiary wskazuję na tydzień do przodu. Termin porodu z usg na usg wychodzi co raz wcześniej
laugh.gif
teraz jest 13 październik. Mamunia waży 62.

Oskaa to tylko pogratulować.

Kamcia obojętnie jaką krew będzie miało dziecko to nei ma się czym martwić. Jak po tatusiu będzie zastrzyk jak po mamie to bez zastrzyku :-). W PL zastrzyk można dostać wcześniej jak wyniki źle wyjdą wcześniej nie.

gratuluje udanych wizyt, dzieciaczki rosną jak na drożdżach !:-D

madziulka to najadłaś się strachu, współczuje, ale najważniejsze że jest już ok i oby tak zostało do końca

Dziewczyny, mam pytanie. Dr wczoraj zlecił badanie-odczyn Coombsa
confused.gif
ja mam gr A RH+ a mąż B RH+.... Nie wiem po co to, bo konfliktu nie ma... Robiłyście takie badanie?

reklama
Do góry