reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
joanna153 dobrze, że z sercem wszystko w porządku.

die_perle super, że wyniki ok. i udanego wypoczynku w Polsce :)

A ja jutro wybieram się do lekarza, ciekawa jestem ile już waży moja maleńka :D

Kamcia powodzenia jutro.
A ja idę dziś na państwowe usg. W środę do państwowej ginki, a w czwartek do prywatnej. Ten tydzień mam naprawdę lekarski.

Haha Antiope super wizytowy tydzień. Daj znać jak tam po wizycie...

Gratuluje die dobrych wyników. Fajnie, że Groch już obrócony :) ja na obciążenie glukozą idę w środę :baffled:

Ja wizytę państwową mam dopiero za 3 tygodnie... 25.07.. I korci mnie żeby wskoczyć na 4d na prywatną wizytę, bo mój to robi w ramach wizyty. Ostatnio niestety dzidzia obróciła się pleckami i nic nie widzieliśmy... Ale z drugiej strony trochę szkoda mi kasy. Niby to 100zł, ale w sumie nadal nie wiem czy dzidzia by współpracowała, możliwe, że nie i kasa stracona... Kurczę kusi kusi :(

Kamcia tylko dwa razy w tym tygodniu. ;-)
Dziewczyny, które chodzą i prywatnie i państwowo powiedzcie mi proszę, czy macie dwie karty ciąży, czy jedną? Jeśli dwie, to czy w obu są wszystkie wyniki? Bo ja w państwowej karcie mam tylko wyniki ze skierowania (bo gdyby moja państwowa ginka wiedziała, że ja jestem gotowa zapłacić za jakiekolwiek badania, to by mi już żadnych skierowań nie dawała), a w prywatnej wszystkie. No i teraz nie wiem, czy do porodu wziąć obie karty, skoro jedna ma mniej informacji, czy tylko tą prywatną?

gratuluje dobrych wyników :))
my mamy kolejna wizyte i usg 1 sierpnia... wiec jeszcze całyyyy miesiac :) no ale jest aktywna wiec ja spokojna :D

Antiope we do porodu tylko kartę gdzie masy wszystkie wyniki. Druga sobie zostaw na pamiątkę :-)

Dzaga
ja też się zawsze pocieszam, ze mały już aktywny i czekam zawsze spokojnie na wizytę :-) TO JUTRO, ale nie wiem czy z USG, bo muszę rano się wepchać po za kolejnością. No nic siła wyższa.

Gratki za udane wizyty:tak:

Kamcia zauwazylam ze po raz kolejny mamy wizyte w tym samym dniu.

Nie zrozumcie mnie zle ale chyba bym dostala kota gdybym musiala tak czesto chodzic do ginekologa i "rozkladac nogi". Wiem ze to dla malenstwa, ale jednak...

reklama
Glukoza zakupiona i jutro na 7:00 pierwsze pobranie. W Aptece poradzono żebym zamiast cytryny kupiła limonkę, mam i to i to. Zobaczymy czy wytrzymam.
Kamcia &&&&&&

Do góry