reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
joanna153 dobrze, że z sercem wszystko w porządku.

die_perle super, że wyniki ok. i udanego wypoczynku w Polsce :)

A ja jutro wybieram się do lekarza, ciekawa jestem ile już waży moja maleńka :D

Kamcia powodzenia jutro.
A ja idę dziś na państwowe usg. W środę do państwowej ginki, a w czwartek do prywatnej. Ten tydzień mam naprawdę lekarski.

Haha Antiope super wizytowy tydzień. Daj znać jak tam po wizycie...

Gratuluje die dobrych wyników. Fajnie, że Groch już obrócony :) ja na obciążenie glukozą idę w środę :baffled:

Ja wizytę państwową mam dopiero za 3 tygodnie... 25.07.. I korci mnie żeby wskoczyć na 4d na prywatną wizytę, bo mój to robi w ramach wizyty. Ostatnio niestety dzidzia obróciła się pleckami i nic nie widzieliśmy... Ale z drugiej strony trochę szkoda mi kasy. Niby to 100zł, ale w sumie nadal nie wiem czy dzidzia by współpracowała, możliwe, że nie i kasa stracona... Kurczę kusi kusi :(

Kamcia tylko dwa razy w tym tygodniu. ;-)
Dziewczyny, które chodzą i prywatnie i państwowo powiedzcie mi proszę, czy macie dwie karty ciąży, czy jedną? Jeśli dwie, to czy w obu są wszystkie wyniki? Bo ja w państwowej karcie mam tylko wyniki ze skierowania (bo gdyby moja państwowa ginka wiedziała, że ja jestem gotowa zapłacić za jakiekolwiek badania, to by mi już żadnych skierowań nie dawała), a w prywatnej wszystkie. No i teraz nie wiem, czy do porodu wziąć obie karty, skoro jedna ma mniej informacji, czy tylko tą prywatną?

gratuluje dobrych wyników :))
my mamy kolejna wizyte i usg 1 sierpnia... wiec jeszcze całyyyy miesiac :) no ale jest aktywna wiec ja spokojna :D

Antiope we do porodu tylko kartę gdzie masy wszystkie wyniki. Druga sobie zostaw na pamiątkę :-)

Dzaga
ja też się zawsze pocieszam, ze mały już aktywny i czekam zawsze spokojnie na wizytę :-) TO JUTRO, ale nie wiem czy z USG, bo muszę rano się wepchać po za kolejnością. No nic siła wyższa.

Gratki za udane wizyty:tak:

Kamcia zauwazylam ze po raz kolejny mamy wizyte w tym samym dniu.

Nie zrozumcie mnie zle ale chyba bym dostala kota gdybym musiala tak czesto chodzic do ginekologa i "rozkladac nogi". Wiem ze to dla malenstwa, ale jednak...

reklama
Glukoza zakupiona i jutro na 7:00 pierwsze pobranie. W Aptece poradzono żebym zamiast cytryny kupiła limonkę, mam i to i to. Zobaczymy czy wytrzymam.
Kamcia &&&&&&

Do góry