reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
czesc dziewczyny

pierw ciesze sie z udanych wizyt...

potem przepraszam ze dopiero dzis ale poźo wrócialm i za chwile już była u mne kolezanka z ktora byam umówiona ....

teraz ... laski na żywo jestescie tez taie fajne hehehehe....

z Iwona spedziłyśmy z 4 godziny razem ....

Kamcia ciebie bylo mi nagorzej rozpoznac ,.... jak chcesz dzis jechac to musisz o 10 juz tam byc ....

czy ja jestem zadowolona tak bo moja daria widziała siostrę... zdjecie dostałam 1 bo mała twarz miała obrucona do pleców .... ale sie nie martwimy ... ważne jest że jest wszystko ok nosek troche podejrzeliśmy jest wszedzie 5 paluszków są uszy ... i 520g szczescia ,.....

Koreczek super, że wyprawa na usg się opłaciła. Bardzo się cieszę, że z Twoją córeczką wszystko dobrze.

A ja mam w poniedziałek usg na NFZ ciekawe czego nowego dowiem się od czasu usg 4d

Sony dzisiaj było mniej dziewczyn, a że byłam na liście wczorajszej to weszłam dość szybko.
Malutki brykający strasznie, nawet lekarz się śmiał, ze szybko musi łapać obraz, bo od razu zmiana pozycji :-).
Zdjęcie dostałam, ale oczywiście najładniej wydać rączkę jak twarzyczkę zasłania jakby się przyjrzeć to zarys czoła i noska jest, ważymy 677g. Wszystko w porządku :-).

Sony niestety Kamcia dziś nie mogła :-(.
Klocuś to rośnie fakt, ale widziałaś jaki ma big house :-).

Film mi sie pokazuje, że jest prywatny i nie mam obrazu :-(.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry