reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Ja mam ubranka póki co na 56 i 62, nawet nie myślę chyba o 50 bo mam wrażenie, że taki mały to Borys nie będzie skoro przy każdym badaniu jest większy niż by mógł...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko Bbubbka ja Ci radze dobrze nie kupuj uzywanego. Nowy ma dozywotnia gwarancje, wpadnie Ci drugie dziecko bedzie jak.zmalazl. Wpadnie chlopak. Pyk myk ubranko kipisz w auta czy pociągi i jak nowy. Kola wymienia na gwarancjii....

Ja tez mam dziury. Pokazywalam Wam gdzie mieszkam. A nowe mooddy maja pompowane juz koła.

Tola nie chce używki postanowiłam sobie ze duża cześć wyprawki dostaje od siostry to z wózek musi być nowy :)
Oglądałam dzis w sklepie i on ma duże koła i tak sobie myśle jak bym ta dostawkę z dwoma kołami na przód dokupiła to by sie chyba dobrze sprawował bo ma pompowane koła właśnie, a gdzie w Rzeszowie niedrogo widziałaś ?? A ty zamawiałeś przez internet ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1466184178-5d0tui.jpeg
specjalnie przeszłam sie zrobić zdjęcie dla Ciebie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ala chyba że mieszkasz na wsi i muchy sraja hehe żartuje alr jak mój stał u teściowej to biała Eco skóra była w kropkach. Na szczęście szmatka i czyste.
W głębokim to kółka i stelaż zima są do mycia a tak to czysty.

Tola a masz jakiś link do tych ubranek do wózka.

Do góry