reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
ja z tego anexa zdecydowałam się na granatowo biały z czerwonymi obszywkami , różowy na żywo też bardzo mi się podoba i nawet będę miała córeczkę ale jak jednak w przyszłości bym myślała o drugim dziecku to lepiej jakiś uniwersalny kolor , a żółty na zdjęciach wygląda ładnie a na żywo już słabo bo taki brudny żółty jest. Ogólnie to pewnie praktyczniej jakiś ciemny było by kupić zwłaszcza że rodzimy jesienią, a potem zima , ale z drugiej strony takie maleństwo w czarnym wózku wozić to też słabo. A Wy o jakich kolorach myślicie ?

Tola ale ja nim jechałam i podnosiłam, różnica jest kilku kg :-) więc nie ma co nie wierzyć :-)
Byłam w innym sklepie, ale jednak pozostaje przy tym. Pani za to bardzo pomocna, poświęciła nam czas i już wiem, że nie ma co patrzeć na te wersje spacerowe które są w zestawie bo każdą jedna była taka sama( stały obok siebie w liczbie 30) a ja się zmartwiłam właśnie spacerówką po przeczytaniu opinii, że dziecko zsuwa się do przodu, ale teraz wiem co jest problem- siedzisko, które powinno lekko wpadać w tył jak fotele w aucie. Ale już się tym nie przejmuje jak dziecko będzie już za duże na gondole to pojadę z nim i kupię lekka wygodna i tyle :-)
Chce tylko gdzieś na miejscu zobaczyć konkretnie ten model Carmela bo w poprzednim sklepie był carera a tu jeszcze inny nowszy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wybrałam jednak kolor beżowo czerwony, bo strasznie nie lubię ciemnych a ten co Wam pisałam jest jednak za ciemny :-) a kolor pasuje mi i do chłopca i dziewczynki

Córa chce turkusowy wózek ale chyba zdecyduje sie na czerwony, co prawda nie planuje więcej dzieci ale tak do końca to nigdy nie wiadomo co wyskoczy:)

Tekila fajny ten wózek:) niesamowite ze taki lekki, ten co mi sie podoba 13 kg! Ale ja schodów nie mam to sie nie stresuje:)

Camarelo carera lub carmela , ja na żywo widziałam ten pierwszy. Koła są tak lekkie, że nie wpływają na wagę wózka. No naprawdę bez porównania z innymi a dziś macałam ich z 30 :-)
Nawet jeżeli waży w rzeczywistości 10 cały to nie jest to 15 :-) no komfort dla mnie bez porównania z innymi. Nie chodzi nawet o noszenie ale też o pchanie takiego wózka :-)
Co ciekawe wpływ na wagę ma nawet materiał i t te takie dodatki. Np eko skóra jest trochę cięższa niż taki żakard. Do tego jak ma kilka różnych fałd itp to wszystko waży :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry