reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

U mnie nie mam wyjśćia, Mała będzie miała 15 miesięcy, a ja często chodzę do mamy 3 km od siebie i nawet jesli bedzie lubiała chodzić to nie przejdzie tyle, a poza tym jest jeszcze Michał, musialabym za dwie ręce trzymać dzieci a wozek brzuchem pchać. Zdecydowanie wózek rok po roku to dla mnie jedyna opcja, chociaż pewnie w chuście będę dużo nosić.

reklama
O dobrze widzieć, że Aventy nie polecacie bo ja bym się skusiła :-) czyli markę Lovi tak? Jakie trzeba mieć butelki na początek? Chciałabym karmić piersią, ale też dawać herbatki czy coś co tam dzieci piją :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Persea ja miałam avent i też nie chciał pić. Kupiłam MAM antykolkowa. Pani mi w sklepie poleciła. Ma zdejmowane dno więc też dużo łatwiej sir myje. I ma taki splaszczony miękki smoczek. Mój od razu załapał. I nie kipowalimy już innych firm. Z czystym sercem mogę ją polecić.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja znowu tylko Avent, od smoczkow po butelki. Nie wiem dlaczego Wam sie nie sprawdzily? Kylie na avencie wychowana, moje wszystkie znajome co niedawno porodzily tez tylko na avencie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
My w ogóle nie używaliśmy butelek tak jak pisałam wcześniej, ale smoczek był i te z aventu były ulubione :)

Do góry