reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

wesoła kobietka to zakup przez neta udany:) ja w tyg też jadę do innego miasta do H&M mama bo spodni nie mam;d a na jeansy z pasem się uparłam:)

reklama
tak z pasem kupiłam... były różne rodzaje i kroje i oczywiście kolory... też materiałowe, legginsy ... u mnie w hm spory wybór za to w c&a marny

to fajnie....u mnie w ogóle nie ma takich działów w tych sklepach, dlatego muszę jechać obkupić się gdzie indziej:)

Kolor unisex ;) No musiałam..:rolleyes::rolleyes:

Załączniki

• 20160418_172129.jpg
    20160418_172129.jpg
    287,3 KB · Wyświetleń: 105
Wesoła mój nic nie załapał. Slomki do tej pory gryzie zamiast ciągnąć. Hehe może jak będzie starszy. Ważne że pije już z kubka normalnego.

Betkaa ja kupowałam w HM i był duży wybór spodni. Kolory fasony różne i super dopasowane jak ktoś lubi ale nie wiem czy w każdym HM z tym działem tak będzie.

W CA porażka u nas wszystko jak worki a i tak po jednym modelu spodni i legow.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry