reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
@Ann_ ja tez tak zasypiam: lekko na brzuchu i boku z nogą podciągnietą pod siebie. Sprawdzam tylko czy jest jeszcze luz, bo mam schize, że dziecko udusze. ;*

Ja w nocy testuje każdą pozycję.. na lewym jest mi niedobrze na prawym mniej...na brzuchu średnio wygodnie choć jest mały... na plecach niedobrze... szaleństwo....
Co do używek to ja mam w bloku taki sklep , który prowadzi fajna babka i ma takie ciuchy, że szok :-) dużo z metkami, i w ogóle takie inne niż w sieciówkach :-) tylko trzeba się nauczyć szukać i mieć dobry punkt :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Szalejecie z zakupami :-) szczerze polecam na chłody jesienne i zimę kombinezony najpierw polarowe a potem cieplejszy.

Też tak spie jak Ann, jeszcze chwila i trzeba będzie szukać innej pozycji...

@tekila85 zanim doczytalam, że piszesz o ciuchach przeszło mi milion myśli przez głowę: o jakich używkach pisze kobieta w ciąży i jaki fajny sklep ma kolo bloku- juz oczami wyobrazni widzialam sklep z dopalaczami ;)

reklama
Jej, ale szalejecie z zakupami ! ja jakoś tak cykam się coś większego kupić. Póki co mam tę butelkę dr Browns'a i udało mi się wylicytować drugą - 160 ml z MAM :)

Załączniki

• butelka.jpg
    butelka.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 133
Do góry