reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Persa dobry tekst"zepsuje dzidziusia":-) Ale ja też jakiś tak nam..zresztą niby nie mam jeszcze poza obiadem brzuszka ale coś mi już przeszkadza :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A spicie bardziej na lewej stronie tak jak niby sie powinno? Bo mi teraz wygodniej na prawym ;p i spie tez tak jakby troche na brzuchu a normalnie, znaczy sie nie w ciąży ;) tak nie śpię tylko wlasnie na lewym.

Wesoła ja śpie na lewym , ale później mnie tak jakbym skurcz łapie w udzie i się przerzucam na prawy, potem znowu na lewy potem brzuch a potem nie pamiętam :d haha

mnie wkurza, że teraz nie mogę się położyć na brzuchu bo ciul tam, że brzuch ale mnie cycki bolą bo tak urosły że olaboga;d

patka mnie też właśnie jakoś udo boli tak ciągnie taki ból ale wcześniej tak nie miałam tylko teraz jak w ciąży;d

Ja właśnie też śpię tak lekko na brzuchu, bo na boku z nogą podciagnieta. Ale pamiętam że jak już byłam w zaawansowanej ciąży to ta pozycia była nie realna. Teraz jeszcze mały brzuch więc nie ma problemów. Ale jak urośnie pod koniec ciąży to by się ta poducha przydała. Ale czy jest sens na chwilę kupować

No tak, ale powiem szczerze że nigdy nie kupowałam używek przez neta. Tak w ciuchlandzie mi się zdarzało synkowi coś kupić. Sobie też nie umiałam nigdy bo ja wybredna. Ale zobaczymy jak za jakiś czas mi się będzie spało. Wtedy pomyślę.

ja kupiłam używke za 40zł :D i too jest później fajna alternatywa do karmienia dzidziusia :) wiem bo moja chrzestna karmi właśnie i ma tą podusie :)

reklama
Do góry