reklama
a ja wczoraj nie wytrzymałam i jak wyszłam ze szpitala to jeszcze przed powrotem do domu zahaczyłam o sklep z wózkami
i mam 2 nowych ulubieńców
Adamex Barletta pik
oglądałam i jest bardzo ladny spacerówka tez ... i nie taka wielka jak miałam w pierwsztym wózku... leciutki wózek no naptawde mi sie spodobał - a jakos na allegro go omijałam ... hmm heheh
i ten, który ktorejś z Was sie podobał - Anex Sport
ten jeszcze lżejszy ale tu zakochałam się w kolorach i musze go koniecznie zobaczyć w sklepie... bo nie ma to jak na żywo - o czym przekonałam się przy Adamexie
Ostatnia edycja:
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Dziewczyny to która poduszke najbardziej polecacie? To w kształcie lit. C ? Bo jeszcze nie zamowilam a juz mnie kregoslup coraz bardziej boli, siedzenie przy kompie nie pomaga.. Co rano budze sie obolała.
papcia
Mamunia Lenuśki
a ja wczoraj nie wytrzymałam i jak wyszłam ze szpitala to jeszcze przed powrotem do domu zahaczyłam o sklep z wózkami
i mam 2 nowych ulubieńców
Adamex Barletta pik
oglądałam i jest bardzo ladny spacerówka tez ... i nie taka wielka jak miałam w pierwsztym wózku... leciutki wózek no naptawde mi sie spodobał - a jakos na allegro go omijałam ... hmm heheh
i ten, który ktorejś z Was sie podobał - Anex Sport
ten jeszcze lżejszy ale tu zakochałam się w kolorach i musze go koniecznie zobaczyć w sklepie... bo nie ma to jak na żywo - o czym przekonałam się przy Adamexie
widze że gust mamy podobny u mnie jeszcze na tapecie delti amelis prox landera
Wesoła Kobietka
Na 5-10-15 czesto maja fajne wyprzedaze, córce pokupilam troche bluzek na lato juz zimą. W stacjonarnym z ich karta tez mozna fajnie skorzystac.
Ostatnio aktywowalam sobie nowa karte z Rossmana bo stara stracila waznosc jak minely 3 lata. Tyle, ze wtedy jakos nie udalo mi sie procentowo zwiekszyc tego rabatu i ciagle mialam 4%. Teraz juz w ciazy musze szybciej dzialac
Ostatnio aktywowalam sobie nowa karte z Rossmana bo stara stracila waznosc jak minely 3 lata. Tyle, ze wtedy jakos nie udalo mi sie procentowo zwiekszyc tego rabatu i ciagle mialam 4%. Teraz juz w ciazy musze szybciej dzialac
papcia
Mamunia Lenuśki
aaa i jeszcze fajna strone znalazłam z pierdołkami Link do: Śpiworki okrycia na nóżki mufki | pinkie.pl
Wesoła Kobietka
A ze smyka tez wlasnie fajne wyprzedaze miewaja. Tylko nie wiem jak Wasze doswiadczenia, ale jak dla mnie to warto brac u nich o rozmiar wiekszybo czesto wychodza ciuchy duzo mniejsze niz innych producentow.
Czasem kupuje tez na endo, ale tam drogo jednak.
Czasem kupuje tez na endo, ale tam drogo jednak.
Wesoła Kobietka
Aria świetne te wózki, szczegolnie ten drugi mi sie podoba. Z checia zobacze ich spacerowke.
reklama