reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Tekila ale pięknie :) hi hi juz się nie mogę doczekać aż u nas stanie łóżeczko :)
Ostatnio tak patrzyłam się w ten kącik co ma być i się zastanawiałam bo jak je tam postawie to obok mam komodę i nie otworzę szuflady spod łóżeczka. .. we chyba będę musiała je troszkę odsunąć i będę miała przestrzeń za nim... pomyślę jak juz będziemy ustawiać :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, jeżeli pozwolicie, wtrącę się :)
Nie chce może któraś kupić ubranek dla chłopca? Mój w październiku kończy roczek. Nie mam już gdzie ich trzymać a szkoda mi wyrzucić, bo są w naprawdę dobrym stanie. Tanio :))

Dzis kurier przywiózł leżaczek dla mojego synka:)

Czatowałam, aż znalazłam i to używany, tylko do odświeżenia wyprania itd

Załączniki

• IMG_20160801_124608.JPG
    IMG_20160801_124608.JPG
    213,3 KB · Wyświetleń: 113
A mam pytanie, miała, któraś z Was taki organizer na łóżeczko? Bo ja nie będę miała możliwości mieć koło łóżeczka czegoś gdzie mogłabym postawić te różne rzeczy dla dziecka i pomyślałam o takim czymś...
1470073219596.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470073219596.jpg
    1470073219596.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 350
reklama
Do góry