reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry :) koniec ferii i czas wrócić no normalnośći :) Zaraz trzeba zawieźć młodego do przedszkola...już jest bunt :) Nie będzie lekko :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej[emoji5] w koncu trzeba sie zwlec z lozka. Powodenia na wizytach[emoji5] czekamy na same dobre wiesci[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Hej dziewczyny!

Kciuki za wizytujące, oby wszystko było dobrze :)

Mòj facet też wszystkiego nie ogarnia, a zwlaszcza tego, że organizmem kobiety rządzą hormony :p Niestety nie rozumie tego, a ja z doświadczenia wiem, że jeśli on czegoś sam nie doswiadczy to za chińskiego boga nie zrozumie :) Czasem odpuszczam, ale bywają dni, że bardzo
odczuwam ten brak zrozumienia i zaczynam być niemiła, czasem jakiegoś focha strzelę no bo cholera.... to nie tylko moje dziecko, nie? Ja nie lubię być w ciąży i otwarcie przyznaję się do tego, że nie jest to najszczęśliwszy okres w moim życiu. Chcę mieć dwoje dzieci więc to przecierpię, ale gdyby była opcja wymiany, to ja bym chętnie zrzuciła na niego ten obowiązków :p no niestety to tylko głupie gadanie z mojej strony, zupelnie oderwane od rzeczywistości.... :))

W tej ciąży czuję się zdecydowanie lepiej ale w poprzedniej czułam się fatalnie. Wstawałam o 12... Wagetowałam do przyjścia męża, a później to on robil obiad i sprzątał bo ja po opróżnieniu zmywarki już byłam skrajnie zmęczona, a od chemicznego zapachu kostki do mycia naczyń tak mi było niedobrze, że musialam biec do kibla....

Teraz wszystko robię sama, ale w swoim tempie. Wstaje, zajmuje się dzieckim, zaczynam od wypakowania zmywarki, odkurzam, gotuję, no ale jak przychodzi z pracy to muszę się przespać tak 1,5h do 2... Mam porównanie :) Jest zdecydowanie inaczej :)

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne wiesci dzisiaj :)

Ja poki co znosze bardzo dobrze.Mdli mnie czasami.Wczoraj to myslalam ze padne przed snem i nawet obok miski spalam wrazie gdyby mnie pogonilo. Poza tym jest bardzo dobrze. :) poprzednie dwie ciaze zygalam od rana do wieczora.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry