Ja mam egzamin w sobote a nie chce mi sie uczycAnik cudne wiesci. Na tych pierwszych prenatalnych moze byc widac a nie musi.
Ide spac. Przynajmniej sprobuje. Ale jakos mi sie nie chce.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja stoje w miejscu nawet kilo schudlam.A ile już jesteście z wagą na plusie?
patkalea
Fanka BB :)
Ja tez trochę zazdroszczę objawów u mnie nic zupełnie nawet czuje się lepiej niż przed ciąża a to już 10 tydzień ale wiem ze organizm wie co robi[emoji846] u mnie waga stoi w miejscu
justys0702
Mnie wczoraj wazyla polozna i waze 3.5kg wiecej niz zwykle. Tylko nie wiem ile dokladnie wazylam jak zaszlam w ciaze. Ale ja ciagle cos jem. Buzia mi sie nie zamyka[emoji4]A ile już jesteście z wagą na plusie?
marcia331
Anik super ze u Ciebie też dobre wiadomości. Teraz już do końca musi tak być.
Nimitii czekam niecierpliwie na Twoją wizyte!!!
Leeleeth odpisałaś pyzuni że to dobre wiadomości ale ja widzę tylko pusta wiadomość od niej. Coś mi umknęło???
Ja dzisiaj jadę na pobranie krwi. Nie wiem jak ja tam dojadę na czczo. Trochę się boję żeby mi się słabo po drodze nie zrobiło. Na szczęście jadę do laboratorium w mojej pracy to potem wpadnę na oddzial wypić herbatkę i coś spokojnie zjeść zanim wrócę do domu. A potem muszę pojechać po moja mamę bo starszy ma dzisiaj przełożony dzień babci w przedszkolu. Przeżywa to już od tygodnia.
Trzymajcie się dziewczynki.
Leeleeth odpisałaś pyzuni że to dobre wiadomości ale ja widzę tylko pusta wiadomość od niej. Coś mi umknęło???
Ja dzisiaj jadę na pobranie krwi. Nie wiem jak ja tam dojadę na czczo. Trochę się boję żeby mi się słabo po drodze nie zrobiło. Na szczęście jadę do laboratorium w mojej pracy to potem wpadnę na oddzial wypić herbatkę i coś spokojnie zjeść zanim wrócę do domu. A potem muszę pojechać po moja mamę bo starszy ma dzisiaj przełożony dzień babci w przedszkolu. Przeżywa to już od tygodnia.
Kochana ja jakoś funkcjonuję tylko dzięki temu że idę spać max. o 22 Ale cieszę się bo umiem już wziąć głęboki wdech bez bólu a mdlić zaczyna mnie dopiero jak wracam z pracy więc przynajmniej pół dnia mam spokójjagus_87 haha niunia zgadłaś ..padam na pyszczek Ale mamcia już prawie obrobiona, jeszcze tylko kuchni i szafy na wymiar brak
Zatoki puszczają po auqmentinie ...już mi lepiej i to znacznie bo nie rozsadza mi szczęki i pół twarzy okropny ból.
A Ty jak tam niunia ?
u mnie objawy powoli ustępują, piersi mogę już dotkąć, brzuch nie boli jak na @, jedynie sikam co chwilę, no i ta ciągła chęć na ogórki
ja wczoraj się wazyłam,t o wychodzi na to, ze 1 kg przytyłam. nie wiem, czy to dużo? jem normalnie chyba, ze to egórki kiszone takie tłuczące są
ja wczoraj się wazyłam,t o wychodzi na to, ze 1 kg przytyłam. nie wiem, czy to dużo? jem normalnie chyba, ze to egórki kiszone takie tłuczące są
Ja jestem na 0 z wagą, ale w pierwszej ciąży byłam 5 na minusie
wow, ja wp ierwszej na początku 1 kg na miesiąc, a potem waga leciałą w dórę, że w efekciekoncowym prawie 30 kg było :O z tym, ze miałam przed ciążą niedowagę, więc jakoś tragedii nie było, ale tyle ile teraz waże, to z pierwszym w 28 tyg. ważyłąm
reklama
Anik super ze u Ciebie też dobre wiadomości. Teraz już do końca musi tak być.
Pyzunia pisała, że coś się rozwija w macicy, a wg mnie to już dobra wiadomość, teraz miejmy nadzieje, że coś pokaże bijące serduszko [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za co modlę sie z całych sił!
@nimitii myślami jestem z Tobą! Modlę sie by było dobrze, daj znać proszę! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]