reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Mnie bolał jak na okres i latałam siku do 8 tyg a potem bóle zniknęły i zaczęłam żygać na potęgę. Po żyganiu były dwa miesiące spokoju a potem miednica i spojenie dawało czadu, chodziłam jak kaczka dziwaczka z tylkiem w tyle.

reklama
Byłam wczoraj na wizycie. Ciąża się rozwija, serduszko bije :) Byłam u nowego lekarza, bo tamta lekarka u której byłam poprzednio sama jest w ciąży. Ale już mam tematy do myślenia, bo inne zalecenia dostałam teraz.

A więc magnezu mam nie brać (poprzedni lekarz i kardiolog zalecił), mam brać akard - na wszelki wypadek i jod, mimo że wyszły mi przeciwciała tarczycowe, to podobno bardzo wskazane jest to dla dziecka.
Plus wieksza dawka luteiny, bo nadal jest krwiak. I zewnętrznie clotrimazolum, bo mam podrażnienie prawdopodobnie od luteiny.

Mam mętlik w głowie.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej, dobre wiesci.
Byłam wieczorem na wizycie. Serduszko puka w rytmie cza-cza! Maleństwo urosło niesamowicie przez dwa tygodnie. Lekarz powiedział, że jest w szoku. Wielkość fasolindy o 2 dni starsza niż z OM także gicio!! Jak zaczął robic usg to zamknęłam oczy tak się bałam,że nie dojrzę serduszka...
Pogadałam tez z nim o prenatalnych, będę robić. Poza tym wszyściutko ok, zaczynam nowy rozdział mojej ciązy czyli cieszenie się:) o ile mdłości i wymioty mi tego chwilowo nie odbiorą bo bywa masakrycznie...

Miłego dnia i samych dobrych wieści zyczę!!!!!

Cześć dziewczyny,

Nimitii trzymam kciuki [emoji110]️

Marta cieszę sie ze wizyta Ok. Ja tez dostałam garść leków.

Oka_w super wiadomości! Ależ dałaś teraz mi dawkę pozytywnej energii [emoji3]

Ja jestem ostatnio mega zmęczona mimo ze sypiam 8 godzin. A dzisiaj rano jak próbowałam wydmuchać nos to skończyło się cała zakrwawioną chusteczką.

Jutro przyjeżdża mąż wiec muszę się trochę ogarnąć. Miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej, dobre wiesci.
Byłam wieczorem na wizycie. Serduszko puka w rytmie cza-cza! Maleństwo urosło niesamowicie przez dwa tygodnie. Lekarz powiedział, że jest w szoku. Wielkość fasolindy o 2 dni starsza niż z OM także gicio!! Jak zaczął robic usg to zamknęłam oczy tak się bałam,że nie dojrzę serduszka...
Pogadałam tez z nim o prenatalnych, będę robić. Poza tym wszyściutko ok, zaczynam nowy rozdział mojej ciązy czyli cieszenie się:) o ile mdłości i wymioty mi tego chwilowo nie odbiorą bo bywa masakrycznie...

Miłego dnia i samych dobrych wieści zyczę!!!!!
Mój tak rósł że był o tydzień starszy i na prenatalne jak poszłam to było za późno

reklama
Marta,oka cudne wiesci.
Zosia co sie dzieje? Masz dzisiaj wizyte prawda?
Ja w ciazy z mlody przytylam 22 kg. Bylam ogtomna , a przed ciaza przytylam 10 kg. Teraz przez lato schudlam z 77 kg do 67 i w ciaze zaszlam z 68 po swietach [emoji23] u lekarza 2 tyg temu mialam 68.3 chociaz moja waga pokazuje troche wiecej w dzien.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry