reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Lola87 mam niestety to samo - wilczy apetyt! Młodości rownież ale jestem cały czas głodna :) okropne uczucie :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Cię jak nikt inny [emoji2] [emoji2] [emoji2] mnie też mdli z głodu... Najgorzej w pracy...

f2w3rjjgyxbhua3h.png

reklama
Malgocha777 - dobrze to słyszeć że nie jestem sama, już popadam w paranoje nawet jak lekarze mówią że jest ok to ja nie wierzę bo za pierwszym razem źle się to skończyło i teraz ciężko mi zrozumieć że teraz może być inaczej

Samina86- zupełnie nic to już 8 tydzien z tego co mi lekarz mówił to raczej już nic mi nie bedzie. Może jestem mało wrażliwa na podwyższona ilość hormonow

Malgocha777 - dobrze to słyszeć że nie jestem sama, już popadam w paranoje nawet jak lekarze mówią że jest ok to ja nie wierzę bo za pierwszym razem źle się to skończyło i teraz ciężko mi zrozumieć że teraz może być inaczej

Samina86- zupełnie nic to już 8 tydzien z tego co mi lekarz mówił to raczej już nic mi nie bedzie. Może jestem mało wrażliwa na podwyższona ilość hormonow
Dziewczyny nic się nie martwcie, moja SIS czuła się wspaniale w ciąży, mogła góry przenosić -raz tylko wymiotowała i to w 4 miesiącu i teraz nasze oczko w głowie za miesiąc skończy dwa latka

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Lenka mi objawy nasiliły się jakoś od zeszłego tygodnia, a u mnie to 10 tc. Przedtem tylko cycki były bardziej tkliwe;)
Teraz z jedzeniem na szczęście nie mam większych problemów, ale za to kontakt z jakimikolwiek śmieciami to katastrofa - wszystko mi się dźwiga, chyba tu bardziej moja wyobraźnia pracuje niż zmysły;)

Agunia chętnie bym skorzystała z takiego detektora ale to tak np raz u położnej, liczę na to że tak jak w pierwszej ciąży tak i tu szybko zacznę czuć ruchy:)

Nessi jak tam Twoje zatoki? Pewnie już kimasz po całym dniu pomagania mamusi:)

reklama
Z tymi objawami to niestety tak jest, są to męczą, nie ma to się człowiek zamartwia :baffled: nie ma tu chyba miejsca na kompromis :p

U mnie wszystkie ciąże na początku były męczące. Ta, którą straciłam też... mdłości miałam jeszcze nawet po zabiegu :/

Dwie pierwsze, szczęśliwie donoszone, męczyłam się nawet troche dłużej niż do końca I trymestru.
Także obstawiam, że do końca lutego będę mamą zombie :confused2:

Fajnie dziewczyny macie z tymi detektorami :)
Ja muszę się uzbroić w cierpliwość do poniedziałku, badanie krwi i wizyta w jednym

Do góry