reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
1485466852-aaaaaa.jpeg

To ja Tez się pochwalę moim glupolem :) w sumie mam dwa pieski , ten drugi taki sam jak ten na zdjęciu jutro zrobię im wspólne foto to wstawię
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt

Dzień Dobry dziewczynki [emoji8] ja właśnie w drodze do pracy.. a Wy pewnie jeszcze w tych ciepłych i przyjemnych łóżeczkach [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] Miłego dnia Kobietki [emoji9]

Dzień dobry.
Ja dzisiaj panikuje, objawy mi ustały (jak w poprzedniej ciąży )i się zaczynam martwić. Lekarza mam dopiero w przyszły piatek a dzisiaj idę do endokrynologa.
Tak bym chciała jak wy zobaczyć zarodka z sercem i kończynami a nie puste jajo :(((

Piękne macie zwierzaki :)

878.jpg=s750x1300

Zobacz Nessi Twoje przyszle Ziemniaczki znalazłam ;)

Witam wszystkie dziewczynki z rana!

Gratuluje Nevce i Beci udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:)

Super macie zwierzaki, ja z mężem wspólnie mieliśmy tylko chomiki bo nas strasznie smiesza:)
Nasz swietej pamieci Boyka był najfajniejszym chomikiem na świecie.. jako jedyny przylatywal słysząc swoje imię :)
Mogliśmy go puszczac po mieszkaniu ;)

Dzień dobry.
Ja dzisiaj panikuje, objawy mi ustały (jak w poprzedniej ciąży )i się zaczynam martwić. Lekarza mam dopiero w przyszły piatek a dzisiaj idę do endokrynologa.
Tak bym chciała jak wy zobaczyć zarodka z sercem i kończynami a nie puste jajo :(((

A jakie do tej pory miałaś objawy?
Mi też mdłości zanikly :)
Możesz jakoś przyspieszyć wizytę u gina albo się umówić na inny termin?

A jakie do tej pory miałaś objawy?
Mi też mdłości zanikly :)
Możesz jakoś przyspieszyć wizytę u gina albo się umówić na inny termin?
Bóle podbrzusza, mdłości, czasem zgagę, zostały mi tylko wrażliwe piersi a tak to nie mam nic.
Niestety dzwoniłam wczoraj i dr nie ma już terminów. W poniedziałek idę na nfz ale nigdy tam nie byłam i nie wiem czy robią usg.
Będę cierpliwa tyle mi zostało. Cierpliwość. Postaram się nie myśleć o tym.

Nimitii nie panikuj, wszystko będzie dobrze, zobaczysz...

Dziewczyny ja za to nie mogę za cholerę doliczyć się tego terminu porodu który wychodzi z USG. Dobrze wiem, ze zaszłam w wigilie (moj mąż przyjechał po 2 tygodniowej delegacji). W drugi dzień świat miałam lekkie plamienie a juz w czwartek po świętach miałam usg i 3 mm pęcherzyk. Wg wszystkich wyliczeń termin powinnam mieć na 14-15 września, a tu z Usg najpierw 6 a teraz 3 września. O co chodzi???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.

Kochana mnie dwa dni temu cycoliny przestaly bolec i wyobraz sobie moja panike.. A wczoraj na wizycie widzialam jak Kaczuszka plywa sobie w baseniku i lapciami macha wieeeec nie martw sie prosze. Stres w niczym nie pomaga a tylko szkodzi i Tobie i Malenstwu.. Cycki do gory wszystko bedzie ok ;)

Do góry