reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
1485466852-aaaaaa.jpeg

To ja Tez się pochwalę moim glupolem :) w sumie mam dwa pieski , ten drugi taki sam jak ten na zdjęciu jutro zrobię im wspólne foto to wstawię
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt

Dzień Dobry dziewczynki [emoji8] ja właśnie w drodze do pracy.. a Wy pewnie jeszcze w tych ciepłych i przyjemnych łóżeczkach [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] Miłego dnia Kobietki [emoji9]

Dzień dobry.
Ja dzisiaj panikuje, objawy mi ustały (jak w poprzedniej ciąży )i się zaczynam martwić. Lekarza mam dopiero w przyszły piatek a dzisiaj idę do endokrynologa.
Tak bym chciała jak wy zobaczyć zarodka z sercem i kończynami a nie puste jajo :(((

Piękne macie zwierzaki :)

878.jpg=s750x1300

Zobacz Nessi Twoje przyszle Ziemniaczki znalazłam ;)

Witam wszystkie dziewczynki z rana!

Gratuluje Nevce i Beci udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:)

Super macie zwierzaki, ja z mężem wspólnie mieliśmy tylko chomiki bo nas strasznie smiesza:)
Nasz swietej pamieci Boyka był najfajniejszym chomikiem na świecie.. jako jedyny przylatywal słysząc swoje imię :)
Mogliśmy go puszczac po mieszkaniu ;)

Dzień dobry.
Ja dzisiaj panikuje, objawy mi ustały (jak w poprzedniej ciąży )i się zaczynam martwić. Lekarza mam dopiero w przyszły piatek a dzisiaj idę do endokrynologa.
Tak bym chciała jak wy zobaczyć zarodka z sercem i kończynami a nie puste jajo :(((

A jakie do tej pory miałaś objawy?
Mi też mdłości zanikly :)
Możesz jakoś przyspieszyć wizytę u gina albo się umówić na inny termin?

A jakie do tej pory miałaś objawy?
Mi też mdłości zanikly :)
Możesz jakoś przyspieszyć wizytę u gina albo się umówić na inny termin?
Bóle podbrzusza, mdłości, czasem zgagę, zostały mi tylko wrażliwe piersi a tak to nie mam nic.
Niestety dzwoniłam wczoraj i dr nie ma już terminów. W poniedziałek idę na nfz ale nigdy tam nie byłam i nie wiem czy robią usg.
Będę cierpliwa tyle mi zostało. Cierpliwość. Postaram się nie myśleć o tym.

Nimitii nie panikuj, wszystko będzie dobrze, zobaczysz...

Dziewczyny ja za to nie mogę za cholerę doliczyć się tego terminu porodu który wychodzi z USG. Dobrze wiem, ze zaszłam w wigilie (moj mąż przyjechał po 2 tygodniowej delegacji). W drugi dzień świat miałam lekkie plamienie a juz w czwartek po świętach miałam usg i 3 mm pęcherzyk. Wg wszystkich wyliczeń termin powinnam mieć na 14-15 września, a tu z Usg najpierw 6 a teraz 3 września. O co chodzi???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.

Kochana mnie dwa dni temu cycoliny przestaly bolec i wyobraz sobie moja panike.. A wczoraj na wizycie widzialam jak Kaczuszka plywa sobie w baseniku i lapciami macha wieeeec nie martw sie prosze. Stres w niczym nie pomaga a tylko szkodzi i Tobie i Malenstwu.. Cycki do gory wszystko bedzie ok ;)

Do góry