reklama
Już się rozglądam ale w marcu zacznę zakupy...Dla mnie za szybko na kupowanie takich rzeczy poczekam jeszcze troche a wy dziewczyny juz sie zaopatrujecie w potrzebne rzeczy?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
pitu-pitu
Fanka BB :)
Elmirka jakoś mnie w gardle ścisnęło jak przeczytałam Twojego posta... serio
my się na pewno nie znamy?
żartuję, ale powtarzasz słowa mojego partnera, który stara się mi wbić do głowy że pierwszy krok to CHĘĆ bycia szczęśliwym, reszta się powoli ułoży
gratuluję siły i dziękuję
madeline nie nastawiaj się na najgorsze, wiadomo że każda z nas boi się porodu (szczególnie tego pierwszego), ale może okazać się że się "pozytywnie rozczarujesz"
ja też się nasłuchałam historii, a syna urodziłam w parę godzin i bez żadnych powikłań (córkę w niecałą godzinę - ledwo dojechaliśmy do szpitala, dwa razy na czerwonym świetle )
nie zawsze "taki straszny wilk"
a co do pomocy przy dziecku - ja nie miałam NIKOGO, pomagała mi tylko przyjaciółka, która miała zerowe pojęcie o dzieciach
pierwsza kąpiel i zabiegi po kąpieli trwały jakieś 1,5h bo jechałyśmy wg ilustracji z książki i realizowałyśmy punkt po punkcie (a maleństwo trzęsło się z zimna)
do dzisiaj się z tego śmiejemy
co do zakupów to ja mimo tego, że jeszcze ciąża do końca niepewna sprawdzałam już biustonosze do karmienia, a właściwie jeden - Anita
cholernie drogi, ale sprawdził mi się poprzednio (do dzisiaj w nim śpię), a że rozmiar u mnie słuszny (32FF / 70FF) to niestety nie dla mnie perełki z Lidla
NeSSi kurde.... a masz kogo podpytać o takie objawy? masz tel do lekarza?
my się na pewno nie znamy?
żartuję, ale powtarzasz słowa mojego partnera, który stara się mi wbić do głowy że pierwszy krok to CHĘĆ bycia szczęśliwym, reszta się powoli ułoży
gratuluję siły i dziękuję
madeline nie nastawiaj się na najgorsze, wiadomo że każda z nas boi się porodu (szczególnie tego pierwszego), ale może okazać się że się "pozytywnie rozczarujesz"
ja też się nasłuchałam historii, a syna urodziłam w parę godzin i bez żadnych powikłań (córkę w niecałą godzinę - ledwo dojechaliśmy do szpitala, dwa razy na czerwonym świetle )
nie zawsze "taki straszny wilk"
a co do pomocy przy dziecku - ja nie miałam NIKOGO, pomagała mi tylko przyjaciółka, która miała zerowe pojęcie o dzieciach
pierwsza kąpiel i zabiegi po kąpieli trwały jakieś 1,5h bo jechałyśmy wg ilustracji z książki i realizowałyśmy punkt po punkcie (a maleństwo trzęsło się z zimna)
do dzisiaj się z tego śmiejemy
co do zakupów to ja mimo tego, że jeszcze ciąża do końca niepewna sprawdzałam już biustonosze do karmienia, a właściwie jeden - Anita
cholernie drogi, ale sprawdził mi się poprzednio (do dzisiaj w nim śpię), a że rozmiar u mnie słuszny (32FF / 70FF) to niestety nie dla mnie perełki z Lidla
NeSSi kurde.... a masz kogo podpytać o takie objawy? masz tel do lekarza?
I może dlatego? Przez tą zmianę?K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślimy , żeby zorganizować ślub w maju lub w następnym roku . Mieszkam z rodzicami i siostrą, mam w nich oparcie, narzeczony się cieszy , z początku był w szoku. Ale słysząc mnóstwo historii o porodach, powikłaniach .. aż się boję . Na razie zamieszkać razem nie możemy, ze względu na dochody . Może nie była to praca moich marzeń - pozytywem były zarobki. Dziecko planowałam na za rok - po ślubie.
Nie czytaj i nie słuchaj żadnych strasznych opowieści Macierzystwo to fantastyczna przygoda nie zawsze usłana różami, ale naprawdę uwierz mi że za jakiś czas będziesz się cieszyć jak szalona
@wenus018 wow dobre mieliście przejścia z tymi wynajmującymi:O
@anik90 ja jestem zakupoholiczką ale póki jeszcze nic nie kupuje. Pewnie jak dowiem się kto siedzi pod serduchem to poszaleje
@NeSSi idź do lekarza z plamieniem nie ma żartów.
Ja uciekam na zebranie do straszaka. Szlak mnie trafia z tymi zmianami reformy:/ Dziś dowiem się czy moje dziecko zostanie w obecnej szkole czy może będzie jako pierwszoklasista w szkole z gimnazjalistami
0202oliwcia
Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]
Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka
luteina pod jezyk czy dopochwowo? Podobno jak się ją aplikuje to moze cos tam poleciec bo podrażnia się ścianki silnie ukrwione.. ale moze zadzwon do ginki...K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
A czemu zmienili Ci dupka na lutka???
0202oliwcia
K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
Mój gin twierdzi ze duphaston jest lepszy i jak mu wspomnialam o luteinie to powiedział ze dupek lepszy i zwiększył mi dawkę z 2*1 na 3*1 dodam ze nie mam zadnych plamien
reklama
Tak, od Ziemowita ...mi się zawsze zaś podobało dla dziewczynki imię Apolonia =Pola ... po mojej babci, Albo Gabriela po drugiej
Masz przeczucie na parkę?