agunia2301
Fanka BB :)
No wlasnie pewnie jutro mi wszystko powie co i jak)
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. No to troche szkoda tej kasy. Postaraj sie za bardzo nie przemeczac. Jakos wytrwasz do czerwcaNie mogę właśnie tzn inaczej owszem mogę niby w każdej chwili ale wtedy byłoby to dla mnie nie opłacalne bo byłabym liczona od najniższej stawki a ZUS bierze pod uwagę ostatnie 12 m. Więc żeby dostać na tyle żeby wyżywić za to rodzinę musze iść dopiero w czerwcu. I tak o to musze się męczyć w mojej pracy. Niestety prawdziwy firmę we dwie ja i szefowa wiec najgorsze prace spadają na mnie. Dlatego jest taka wściekła że jestem w ciąży bo wie że nie będzie jej łatwo mnie zastąpić.
Kochane jeśli chodzi o te 1000zl.przez rok to należy się osobie która nie pracuje i nie ma zasiłku dla bezrobotnych...tak samo wygląda sprawa z macierzyńskim wyplacanym przez ZUS jeśli dostaniesz mniej niż 1000 zł.to państwo musi Ci do tego tysiaka dopłacaćAnonimowa nie mogę wysłać więc napiszę tutaj. [emoji4] Jak możesz to sobie skopiuj gdzieś. [emoji4] Dziekuje. [emoji4]
Natuszka21, Natalia, 25, 14 wrzesień. [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam i przy każdej ciąży gin mówił żeby spać na brzuchu póki się da bo się tam dobrze wtedy ustawia.A czemu pomaga w tylozgieciu? Ja tez je mam
Kochana na tą chwilę nie bardzo na 100% wiem ale idę w tyg.do radcy prawnego więc dopytamTo nie wiedziałam Dorcia, możesz mi napisać na priv w wolnej chwili co trzeba zgłosić gdzie jakie papiery itd. Dziekuje Kochana.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom